Хотус Хистори

Цертификати

chnas

вести

УСТ ЦхК ласерски ТВ

УСТ ЦхК ласерски ТВ

2022-02-23

China UST projector manufacturer developed ultra-s...

Преносиви ДЛП пројек

Преносиви ДЛП пројек

2022-02-23

Hotus Technology, a China DLP portable projector m...

Паметни џепни пројек

Паметни џепни пројек

2022-02-23

Hotus Technology, a China Smart Business Projector...

Бежични ротирајући Б

Бежични ротирајући Б

2022-02-23

Wireless bluetooth device mouse 2.4G+Bluetooth Two...

Бежична Блуетоотх тр

Бежична Блуетоотх тр

2022-02-23

Maintenance instructions: Store at room temperatur...

Пословни лаптоп прој

Пословни лаптоп прој

2022-02-23

The smart projector B5, developed by Shenzhen port...

Виндовс 10 Пројецтио

Виндовс 10 Пројецтио

2022-02-23

The smart projector B5, developed by China Windows...

Контактирајте нас

Hotus Technology (Shenzhen) Co., Ltd.
Tel:+86-18922879583
Skype:bc@hotus.cn
E-Mail:rlouise@hotus.cn
Add: 4th Floor, Second building, Bailian Smart Equipment Industrial Park, Fuyong Town ,Baoan District, Shenzhen ,Guangdong ,China
Ако имате било какво питање, контактирајте нас, пружићемо вам најбољу услугу!
Контактирај сада

Хотус Хисториy


ХОТУС Тецхнологи је основана 2015. године и налази се у Шенжену, Кина. Посвећено је Интел процесорској платформи, опремљеној оперативним системом Вин10, ефикасно комбинујући рачунар и пројекцију у један, врхунски произвођач интегрисане опреме за пројекцију. Учините пројектор паметнијим, мањим и ефикаснијим! Имамо срећу да окупимо групу професионалних инжењера са индустријским искуством у структури, хардверу, софтверу, итд., имамо скоро 20 националних технолошких патената, више од 40 софтверских ауторских права и успоставили смо добру сарадњу са Мицрософт, Интел, ТИ и многим другим предузећа.


Почевши од идеје са пројекцијом и рачунаром све-у-једном, након више од девет година, има богату линију производа, као што су: паметни преносиви пројектор Х2 који ефикасно побољшава потребе презентације мобилних пословних људи; интерактивна компјутерска пројекција на додир прстима све-у-једном ХТ1500 која се широко користи у системима образовања и обуке; 4К паметни ласерски ТВ ХТ2500 са црвеним и плавим ласерским извором у две боје, реалан на нивоу биоскопа;


ХОТУС производи су прошли многе међународне и домаће ауторитативне сертификате као што су ФЦЦ, ЦЕ, РОХС, ЦЦЦ, итд. Наши купци долазе из многих земаља и региона као што су Европа и Америка. ХОТУС Тецхнологи заговара вредност „Стварања вредности за купце, стварања могућности за запослене и стварања користи за друштво“, и одлучан је да постане најиновативније и друштвено највредније високотехнолошко предузеће „Кинеске интелигентне производње“!


Добродошли у ХОТУС да бисте искусили различите Смарт Пројецтион производе. Драго нам је да вам пружимо ОЕМ и ОДМ услуге. Хајде да заједно будемо сведоци светле будућности индустрије паметних пројекција!


  

●2012-2014


Истраживање и дизајн


Са 3 године истраживања и развоја, Хотус је развио компјутерски пројектор без екрана, прилагођен за врхунске мобилне пословне људе, креативно комбиновани рачунар са пројектором.


 

2015 ●


Масовна производња првог модела


Први Виндовс 10 систем преносиви ДЛП пројектор Б5 модел у масовној производњи на тржишту.


 
 

 

● 2016

Награде


Освојио је Годишњу награду за иновације Пројецтион Тимеса, Јединицу сталног комитета НЕВСУН-а, награду Златни паун, награду за иновативно предузетништво.


 

2017 ●

Славе


Признат као Шенжен високотехнолошко предузеће, јединица сталног комитета НЕВСУН-а.


 

 

 

● 2018

Нови модел Х2


Објавите нови модел Х2 са Виндовс 10 системским преносним ДЛП пројектором у врућој продаји, добио сам ЦЕ РОХС ФЦЦ 3Ц сертификате итд.


 

2019 ●

Нови модел ХТ1500


Издајте потпуно нови интерактивни ДЛП пројектор ХТ1500, Интерактивни пројектор на додир прстима.


 

 


 

● 2020

Нови модел ХТ2500


Пустите врхунски серијски ласерски пројектор за кућни биоскоп ултра кратког домета 4К ХТ2500, црвени и плави ласерски пројектор у две боје, систем за хлађење течности.