Цертификати

chnas

вести

УСТ Ласер 4К УХД про

УСТ Ласер 4К УХД про

2023-02-20

Shenzhen 4K projector supplier developed ultra-sho...

УСТ ЦхК ласерски ТВ

УСТ ЦхК ласерски ТВ

2023-02-20

China UST projector manufacturer developed ultra-s...

Фингер Тоуцх Виндовс

Фингер Тоуцх Виндовс

2023-02-20

China Touch Interactive Projector manufacturer Hot...

Паметни џепни пројек

Паметни џепни пројек

2023-02-20

Hotus Technology, a China Smart Business Projector...

Блуетоотх слушалице

Блуетоотх слушалице

2023-02-20

The V10 active noise canceling Bluetooth headphone...

Бежични ротирајући Б

Бежични ротирајући Б

2023-02-20

Wireless bluetooth device mouse 2.4G+Bluetooth Two...

Виндовс 10 Пројецтио

Виндовс 10 Пројецтио

2023-02-20

The smart projector B5, developed by China Windows...

Контактирајте нас

Hotus Technology (Shenzhen) Co., Ltd.
Tel:+86-18922879583
Skype:bc@hotus.cn
E-Mail:rlouise@hotus.cn
Add: 4th Floor, Second building, Bailian Smart Equipment Industrial Park, Fuyong Town ,Baoan District, Shenzhen ,Guangdong ,China
Ако имате било какво питање, контактирајте нас, пружићемо вам најбољу услугу!
Контактирај сада

ДЛП пројектор за посао, наставу и кућни биоскоп

2023-02-20

Када купујемо пројектор, често видимо разне пројекторе као што су ДЛП пројектор и ЛЦД пројектор. Онда, шта је смисао иза њих? За какве људе су погодни? Хајде да сазнамо заједно.

image.png

ДЛП је технологија приказа која се користи у пројекторима и телевизорима са задњом пројекцијом. То је акроним за "Дигитал Лигхт Процессинг", што значи да технологија прво мора дигитално да обради сигнал слике, а затим да пројектује светлост. Тачније, ДЛП пројекцијска технологија користи дигиталну микроогледалу (ДМД) као главни кључни елемент обраде за дигиталну оптичку обраду.

image.png

Поред ДЛП-а, постоје и ЦРТ, 3ЛЦД пројекцијска технологија. ЦРТ је скраћеница од Цатходе Раи Тубе. Као технологија приказа, она је најранија и најчешће коришћена у пројектору. Са развојем технологије сликања, због компликованог отклањања грешака и огромне запремине и тежине ЦРТ пројектора, тренутна примена ове ЦРТ технологије је све мања.


Принцип 3ЛЦД-а је да јака светлост коју емитује оптички систем пролази кроз разделник снопа да би се формирала три канала РГБ светлости, а затим, респективно, пролази кроз РГБ тробојни ЛЦД панел. Извор сигнала се конвертује преко АД, модулира и додаје на ЛЦД панел. Затим, контролисањем ОН и ОФФ јединице са течним кристалима, контролише се укључивање-искључивање оптичке путање. Коначно, РГБ светлост се конвергира у призму и пројектује на екран кроз пројекционо сочиво да би се формирала слика у боји. Технологију 3ЛЦД првобитно контролишу Епсон и Сони, а произвођачи пројектора који користе 3ЛЦД технологију на тржишту су углавном Епсон.


За пројектор кућног биоскопа и пословни пројектор, већина технологија за обраду слике су 3ЛЦД и ДЛП. Поред тога, ДЛП пројектор је освојио наклоност многих корисника због мање потрошње енергије на основу исте осветљености и резолуције, као и чињенице да екран који пројектује машина неће пожутети док се машина дуго користи. време. Узмите и ХОТУС Х2 као пример, осветљеност од 350АНСИ лумена, изворна резолуција 1280*720, подршка резолуцији 2К или 1080п, век трајања ЛЕД извора светлости 30000 сати, са уграђеном батеријом од 10000мАх, може се нормално користити 2 сата без пуњења.

image.png

Да сумирамо, ако купујете ДЛП пројектор за пословну канцеларију, кућни биоскоп и наставу, добродошли сте да нас консултујете и ми ћемо понудити релевантне савете и повољну цену за вас и ваше пословање.