Цертификати

chnas

вести

Бежичне Блуетоотх сл

Бежичне Блуетоотх сл

2023-04-17

Wireless bluetooth noise-canceling headphones perf...

Кућни биоскоп 4К лас

Кућни биоскоп 4К лас

2023-04-17

0.233 ultra-short China 4K Laser Projector Factory...

УСТ ЦхК ласерски ТВ

УСТ ЦхК ласерски ТВ

2023-04-17

China UST projector manufacturer developed ultra-s...

Пословни преносиви В

Пословни преносиви В

2023-04-17

Hotus Technology, a China business projector manuf...

Преносиви ДЛП пројек

Преносиви ДЛП пројек

2023-04-17

Hotus Technology, a China DLP portable projector m...

Пословни лаптоп прој

Пословни лаптоп прој

2023-04-17

The smart projector B5, developed by Shenzhen port...

Контактирајте нас

Hotus Technology (Shenzhen) Co., Ltd.
Tel:+86-18922879583
Skype:bc@hotus.cn
E-Mail:rlouise@hotus.cn
Add: 4th Floor, Second building, Bailian Smart Equipment Industrial Park, Fuyong Town ,Baoan District, Shenzhen ,Guangdong ,China
Ако имате било какво питање, контактирајте нас, пружићемо вам најбољу услугу!
Контактирај сада

Кинеска изложба електронских информација 2023

2023-04-17

Од 7. до 9. априла 2023. године, 11. Кинеско сајам електронских информација (ЦИТЕ2023) биће одржано у Шенженском конгресном и изложбеном центру (Футиан). Овогодишњи сајам ће бити надограђен на основу прошлости и донеће вам искрено и изненађујуће искуство учешћа.

У 9 сати 7. априла, „Једанаести кинески електронски информациони сајам“ свечано је отворен у Футиан Цонвентион анд Екхибитион Центру, Шенжен, Кина! !

A.jpg

Са темом „Вођење иновација и заједнички развој“, ова изложба ће у потпуности приказати кинеске електронске информације за индустрију кроз 30 професионалних изложбених простора у седам главних изложбених хала, укључујући ЦИТЕ тематски павиљон, нови павиљон за дисплеје и апликације, павиљон за екологију електронског живота и Басиц Елецтроницс Павиљон Најновија достигнућа и трендови у индустрији. ЦИТЕ2023 ће такође иновативно покренути трг активности „1+1+7+Н“, одржати „1“ самит за отварање сајма електронских информација Цхина Елецтрониц Информатион Екпо, „1“ нову генерацију иновативне активности за избор производа у индустрији информационих технологија и „7“ главни професионални фокус Фиелд -оријентисане активности и "Н" паралелне форумске активности.

B.jpg

BB.jpg

ЦИТЕ је позвао „Хуитоу Тецхнологи“ да се усели у халу 1! Као одговор на позив ЦИТЕ-а, „Хуитоу Тецхнологи“ не само да је на овој изложби приказала нову генерацију интелигентне интерактивне пројекције, већ је лансирала и нове паметне Блуетоотх аудио наочаре. Додајте сјај овој изложби!

C.png

CC.jpg

CCC.jpg

Ујутро првог дана изложбе, „Виндовс Смарт Тоуцх Интерацтиве Пројецтор ХТ1500“ под „Хуитоу Тецхнологи“ је успешно изабран као кандидат за иновативне производе ове изложбе и освојио „Награду за иновације 11. Цхина Елецтрониц Информатион Екпо". Награда", истаћи се на овој изложби! !

D.jpg

Поред тога, ова изложба је такође добила пажњу и извештаје различитих медија, а „Хуитоу Тецхнологи“ је такође добила позиве пријатеља из медија и обавила многе интервјуе. Господин Ванг Гуоиун, извршни директор „Хуитоу Тецхнологи“, је чак извештен у ексклузивним интервјуима на лицу места од стране великих медија као што су „Тиањи“, „Сина Веибо“ и „Баијиахао“.

E.jpg

Током изложбе, "Хуитоу Тецхнологи" је била захвална на бризи и љубави пријатеља из целог света, а на штанду је био бескрајан ток људи. Уз вашу подршку је "Хуитоу Тецхнологи" данас!

F.jpg

FF.jpg

„Хуитоу Тецхнологи“ ће наставити да напредује, наставиће да надмашује саму себе и постати одличан произвођач интелигентне производне опреме у Кини.