Цертификати

chnas

вести

Ласер ултра кратког

Ласер ултра кратког

2023-10-30

China laser projector manufacturer developed ultra...

УСТ Ласер 4К УХД про

УСТ Ласер 4К УХД про

2023-10-30

Shenzhen 4K projector supplier developed ultra-sho...

Бежична Блуетоотх тр

Бежична Блуетоотх тр

2023-10-30

Maintenance instructions: Store at room temperatur...

Преносна мини Блуето

Преносна мини Блуето

2023-10-30

From the unknown so simpleUsed for mobile phones, ...

Смарт Пројецтор

Смарт Пројецтор

2023-10-30

Shenzhen Smart Projector factory Hotus Investment ...

Контактирајте нас

Hotus Technology (Shenzhen) Co., Ltd.
Tel:+86-18922879583
Skype:bc@hotus.cn
E-Mail:rlouise@hotus.cn
Add: 4th Floor, Second building, Bailian Smart Equipment Industrial Park, Fuyong Town ,Baoan District, Shenzhen ,Guangdong ,China
Ако имате било какво питање, контактирајте нас, пружићемо вам најбољу услугу!
Контактирај сада

Шокирани производи високе технологије

2023-10-30

Какве високотехнолошке производе сте видели да су вас шокирали?


То може бити робот са превише функција, аутомобил без возача или интелигентно праћење различитих АИ алгоритама. Али оно што желим да кажем је Виндовс пројектор са екраном на додир. Тако је једноставан и конкретан за употребу за наставу и комерцијалне перформансе.


A.jpg


Пројектор ХТ1500 произвођача Хотус Тецхнологи. ХТ1500, који се користи за интелигентно образовање и интелигентну демонстрацију, има уграђен систем интеракције са више додира. На пример, када садржај пројектован на екрану жели да се фокусира на објашњење и означи кругом, можете га директно додирнути прстом да бисте правили белешке. Покажите је свима који су у учионици или сали за састанке. Поред тога, камера високе дефиниције од 360° и околни систем за видео конференције омогућавају да учесници буду приказани у просторији.


B.jpg


Оригинални Виндовс 10 систем је опремљен највише Интел Цоре и7 процесором, који је вишенаменски. Онда она није само пројектор већ и компјутер са великим екраном. Са тастатуром и мишем екран рачунара се пројектује на зид. Веома је згодно свима демонстрирати сопствене документе и ППТ садржај. Оно што је још шокантније је то што можете да одете до екрана и директно додирнете садржај рукама да бисте га написали.


Применљив је на интелигентно образовање, пословну канцеларију, демонстрацију конференција и друге сценарије. Такав мултифункционални пројектор заиста вреди новца.