Цертификати

chnas

вести

УСТ Ласер 4К УХД про

УСТ Ласер 4К УХД про

2023-11-20

Shenzhen 4K projector supplier developed ultra-sho...

Фингер Тоуцх Виндовс

Фингер Тоуцх Виндовс

2023-11-20

China Touch Interactive Projector manufacturer Hot...

Пословни преносиви В

Пословни преносиви В

2023-11-20

Hotus Technology, a China business projector manuf...

Преносиви ДЛП пројек

Преносиви ДЛП пројек

2023-11-20

Hotus Technology, a China DLP portable projector m...

Смарт Пројецтор

Смарт Пројецтор

2023-11-20

Shenzhen Smart Projector factory Hotus Investment ...

Контактирајте нас

Hotus Technology (Shenzhen) Co., Ltd.
Tel:+86-18922879583
Skype:bc@hotus.cn
E-Mail:rlouise@hotus.cn
Add: 4th Floor, Second building, Bailian Smart Equipment Industrial Park, Fuyong Town ,Baoan District, Shenzhen ,Guangdong ,China
Ако имате било какво питање, контактирајте нас, пружићемо вам најбољу услугу!
Контактирај сада

Зашто су наши пројектори бољи од других?

2023-11-20

Свако ће сигурно куповати када нешто купује, зар не? Или да бисте уштедели време, само купите име бренда или ону скупу. Све ово је за куповину висококвалитетних, јефтиних и исплативих производа. Понекад скупоћа има своју вредност.


На пример, Хуитоуов ХТ2500 4К ласерски пројектор. Зашто је бољи од других? Хајде да га анализирамо са 5 тачака:


1. Ми смо 4К двобојни ласер. Многи на тржишту су монохроматски и имају само свој извор плаве светлости. А наш садржи црвена и плава двострука светла, што смањује одлив боја и чини боје мекшим и раскошнијим. Може бити близак ефекту РГБ тробојног извора светлости, али је цена само нешто виша од оне код монохроматског ласера, а далеко нижа од тробојне ласерске пројекције. Стога је наш 4К ласерски пројектор који користи РБ дуал-цолор најисплативији.


A.png

2. Користимо водено хлађење за одвођење топлоте. Унутрашњост машине је еквивалентна систему за климатизацију, који добро одводи топлоту и који је тих. Уз добро расипање топлоте, можете да репродукујете видео записе дужи временски период. Други се могу толико загрејати да се аутоматски гасе након сат времена играња, али пројектори са добрим одвођењем топлоте могу се користити непрекидно више од три сата и даље раде нормално.

 

3. Имамо ауто фокус, ауто кеистоне корекцију (8-поинт кеистоне корекција). Аутоматски ће се фокусирати чим се укључи, тако да нема потребе да ручно подешавате фокус полако да бисте добили јасну слику.


B.png

4. Наша машина је опремљена ФПГА матичном плочом, која може побољшати боју слике. Учините слику живописнијом и реалнијом.


5. Комплетна додатна опрема, укључујући завесу против светлости за црну кабину. Противсветлосна завеса ове црне шупе може се купити на тржишту за 500-1500$ у зависности од квалитета. И испоручујемо га у оригиналном фабричком паковању.


C.png

Видите, куповином добрих производа штедите много времена и искуства, а можете уживати у бољем и квалитетнијем животу!