Цертификати

chnas

вести

Ласер ултра кратког

Ласер ултра кратког

2023-12-04

China laser projector manufacturer developed ultra...

Пословни преносиви В

Пословни преносиви В

2023-12-04

Hotus Technology, a China business projector manuf...

Мини пословни пројек

Мини пословни пројек

2023-12-04

Hotus Technology, a China Mini Portable Projector ...

Блуетоотх слушалице

Блуетоотх слушалице

2023-12-04

The V10 active noise canceling Bluetooth headphone...

Смарт Пројецтор

Смарт Пројецтор

2023-12-04

Shenzhen Smart Projector factory Hotus Investment ...

Контактирајте нас

Hotus Technology (Shenzhen) Co., Ltd.
Tel:+86-18922879583
Skype:bc@hotus.cn
E-Mail:rlouise@hotus.cn
Add: 4th Floor, Second building, Bailian Smart Equipment Industrial Park, Fuyong Town ,Baoan District, Shenzhen ,Guangdong ,China
Ако имате било какво питање, контактирајте нас, пружићемо вам најбољу услугу!
Контактирај сада

Које су јединствене карактеристике преносивих паметних пројектора за Виндовс?

2023-12-04

Као јавни службеник, када обилазимо клијенте, одржавамо састанке или подносимо предлоге клијентима, потребно је да користимо лаптопове и пројекторе за демонстрацију садржаја на великом екрану, а за повезивање рачунара и пројектора потребан је ХДМИ или ВГА кабл.


Да ли неко зна да ли постоји уређај који комбинује функције рачунара и пројектора?


ХОТУС Тецхнологи је први кинески произвођач паметних пројектора на свету који масовно производи преносне пројекторе за Виндовс 10 системе. Х2 је високо интегрисан производ са црним технологијама као што су лични рачунар + пројектор + звучник са дигиталним појачалом + кутија за напајање. Дизајниран од стране дизајнера ХОТУС Тецхнологи, кинеске фабрике паметних пројектора која је освојила немачку награду Ред Дот, немачки Осрам ЛЕД мотор има животни век од више од 30.000 сати.


1.jpg


Што се тиче конфигурације, Х2 ДЛП пројектор је опремљен Интеловим четворојезгарним процесором, 4ГБ меморије и 128ГБ простора за складиштење. Искључите светло једним кликом, омогућавајући вам да контролишете темпо састанака или тренинга у било ком тренутку. Такав преносиви паметни пројектор је величине само А5 папира (пола величине обичног А4 папира) и тежи само око 730 грама. Једноставан за ношење. Има уграђену полимер литијумску батерију од 10000 мАх, која може бити у стању приправности 90 минута након што је потпуно напуњена.


j.jpg


Без обзира да ли сте на пословном путу да покажете план клијенту или на малом састанку са пет или шест људи, доносите преносиви паметни пројектор који обезбеђује ХОТУС Тецхнологи Схензхен Смарт Пројецтор Супплиер може изненадити ваше купце и учинити да се осећају да сте професионални и поуздани када се први пут сретну. Истовремено, то такође значајно смањује тежину нашег пртљага када путујемо пословно.