Цертификати

chnas

вести

УСТ ЦхК ласерски ТВ

УСТ ЦхК ласерски ТВ

2024-05-07

China UST projector manufacturer developed ultra-s...

Преносиви ДЛП пројек

Преносиви ДЛП пројек

2024-05-07

Hotus Technology, a China DLP portable projector m...

Паметни џепни пројек

Паметни џепни пројек

2024-05-07

Hotus Technology, a China Smart Business Projector...

Бежичне Блуетоотх сл

Бежичне Блуетоотх сл

2024-05-07

The wireless Bluetooth headphone has an active noi...

Пословни лаптоп прој

Пословни лаптоп прој

2024-05-07

The smart projector B5, developed by Shenzhen port...

Смарт Пројецтор

Смарт Пројецтор

2024-05-07

Shenzhen Smart Projector factory Hotus Investment ...

Портабле Пројецтор

Портабле Пројецтор

2024-05-07

The smart projector B5, developed by China portabl...

Контактирајте нас

Hotus Technology (Shenzhen) Co., Ltd.
Tel:+86-18922879583
Skype:bc@hotus.cn
E-Mail:rlouise@hotus.cn
Add: 4th Floor, Second building, Bailian Smart Equipment Industrial Park, Fuyong Town ,Baoan District, Shenzhen ,Guangdong ,China
Ако имате било какво питање, контактирајте нас, пружићемо вам најбољу услугу!
Контактирај сада

Како одабрати преносни мини пројектор? Погодно за пројекторе пословних канцеларија и камповања на отвореном

2024-05-07

Како одабрати преносни мини пројектор? Погодно за пројекторе пословних канцеларија и камповања на отвореном.

За комерцијалне професионалце и ентузијасте на отвореном важно је имати поуздан и преносив мини пројектор.  Без обзира да ли разговарате у конференцијској сали или уживате у филмовима под звезданим небом, висококвалитетни пројектор може учинити све другачијим.  Ево како одабрати преносни мини пројектор и узети у обзир кључне параметре пословних канцеларија и камповања на отвореном.


Преносивост

Примарно разматрање је трансплантабилност.  Пронађите мали и лаган пројектор који је погодан за стављање у руксак или актовку.  На пример, Хотус Х2 модел је савршен избор јер пружа стилски и компактан дизајн и неће вас осећати тешким.

Како одабрати преносни мини пројектор? Погодно за пројекторе пословних канцеларија и камповања на отвореном (pic1)

Светлост

Светлост је пресудна, посебно када планирате да користите пројектор у окружењу са светлошћу околине.  ХОТУС Х2 има светлину од 350 АНСИ.  Чак и ако вам није потребно да спуштате завесе или капке, можете осигурати да су слике и видео снимци пројекције јасни.  Иако је 350 АНСИ лумена довољно за већину случајева, ако се често појављујете у светлом окружењу, можете размотрити избор вишег нивоа светлости.


Резолуција

Резолуција одређује јасноћу и јасноћу пројекционих слика.  Хотус Х2 подржава резолуцију до 1080п / 2к / 4К како би се осигурало да ваше демонстрације и видео снимци изгледају јасно и детаљно.  Међутим, за пословну канцеларију, ако радите у оквиру буџета, резолуција 720П може бити довољна.

Како одабрати преносни мини пројектор? Погодно за пројекторе пословних канцеларија и камповања на отвореном (pic2)

Удаљеност и величина пројекције

Важно је размотрити удаљеност пројекције и величину пројектора.  Величина пројекционог екрана ХОТУС Х2 креће се од 20 до 200 инча, а омјер пројекције је 1,1: 1. То значи да без обзира да ли говорите у малој конференцијској сали или постављате пројектор у ноћи филмова на отвореном, лако можете прилагодити величину пројекције како бисте задовољили своје потребе.


Начин пројектовања

Версативност у модусима пројекције је од суштинског значаја за различите сценарије употребе.  ХОТУС Х2 подржава пројекцију предњег, задњег и плафона, омогућавајући вам да се без напора прилагодите било којем подешавању.

Како одабрати преносни мини пројектор? Погодно за пројекторе пословних канцеларија и камповања на отвореном (pic3)

Аутоматско фокусирање и трапезоидна корекција

Функција аутоматског фокусирања и трапезоидне корекције може уштедети време и енергију приликом подешавања пројектора.  Хотус Х2 има функцију аутоматског фокусирања, која може исправити пројекцијски екран за 1 секунду и функцију аутоматске корекције фокусирања, која може вертикално подесити слику на ± 40 ° да би се осигурала савршена правоугаона пројекција.


Оперативни систем и веза

За пословну канцеларију је огромна предност имати пројектор са уграђеним оперативним системом.  ХОТУС Х2 ради на Виндовс 10, што олакшава употребу као обични рачунари.  То вам омогућава неприметно повезивање са спољним уређајима, приступ датотекама и чак демонстрирање директно из пројектора.

Како одабрати преносни мини пројектор? Погодно за пројекторе пословних канцеларија и камповања на отвореном (pic4)

Складиштење и перформансе

Када говоримо о перформансама, Хотус Х2 је опремљен Интел Атом четверокорним процесором, 4ГБ РАМ-ом и 128ГБ ЕММЦ складишним простором.  Ова комбинација осигурава брзу операцију одзива и има довољан капацитет складиштења да задовољи ваше свакодневне пословне потребе.


Да бисте одабрали преносни мини пројектор за пословне канцеларије и камповање на отвореном, морате пажљиво размотрити различите параметре.  Пронађите пројектор са малом светлошћу, светлошћу и резолуцијом и различитим режимом пројекције.  Аутоматско фокусирање и трапезоидна корекција и друге додатне функције и уграђени оперативни системи могу додатно побољшати ваше искуство.  Хотус Х2 је одличан пројектор који може задовољити све потребе.  То је савршен избор за пословне професионалце и ентузијасте на отвореном.