Цертификати

chnas

вести

Кућни биоскоп 4К лас

Кућни биоскоп 4К лас

2024-05-21

0.233 ultra-short China 4K Laser Projector Factory...

Ласер ултра кратког

Ласер ултра кратког

2024-05-21

China laser projector manufacturer developed ultra...

УСТ Ласер 4К УХД про

УСТ Ласер 4К УХД про

2024-05-21

Shenzhen 4K projector supplier developed ultra-sho...

Бежична Блуетоотх тр

Бежична Блуетоотх тр

2024-05-21

Maintenance instructions: Store at room temperatur...

Преносна мини Блуето

Преносна мини Блуето

2024-05-21

From the unknown so simpleUsed for mobile phones, ...

Смарт Пројецтор

Смарт Пројецтор

2024-05-21

Shenzhen Smart Projector factory Hotus Investment ...

Контактирајте нас

Hotus Technology (Shenzhen) Co., Ltd.
Tel:+86-18922879583
Skype:bc@hotus.cn
E-Mail:rlouise@hotus.cn
Add: 4th Floor, Second building, Bailian Smart Equipment Industrial Park, Fuyong Town ,Baoan District, Shenzhen ,Guangdong ,China
Ако имате било какво питање, контактирајте нас, пружићемо вам најбољу услугу!
Контактирај сада

Произвођачи пројектора Схаре: Савјети и знање за избор домаћих пројектора

2024-05-21

Произвођачи пројектора Схаре: Савјети и знање за избор домаћих пројектора

Уз континуирани развој технологије, методе кућне забаве постају све разноликије. Као уређај који може да обезбеди велико искуство гледања на екрану, потрошачи све више фаворизују кућне пројекторе. Међутим, суочени са засјајним низом произвођача пројектора на тржишту, како да изабере пројектор који је погодан за сопствену кућну употребу постао је изазов за многе потрошаче. У овом чланку, уредник ХОТУС-а анализираће како одабрати кућни пројектор из више аспеката као што су преносивост, цена, функционалност, забавне искуство, аудио-визуелне ефекте и радни визуелни ефекти.


1, преносивост

За кориснике који често морају да премештају или носе пројекторе, преносивост је важно разматрање. Генерално гледано, преносиви пројектори су мале величине, лагане и једноставне за ношење. Међутим, треба напоменути да преносивост често има одређену компромисију са пројекцијским ефектима, тако да потрошачи морају да доносе одлуке на основу стварних потреба.


2, цена

Цена је један од највиших фактора за потрошаче када бира пројектор. Распон цена кућних пројектора је широк, у распону од неколико стотина Иуана до десетине хиљада Иуана. Потрошачи би требало да бирају одговарајуће производе на основу њиховог буџета и стварних потреба приликом доношења одлука. Генерално гледано, то је већа цена пројектора, то ће бити бољи њен утицај пројекције, функционалност и живот радника.

Произвођачи пројектора Схаре: Савјети и знање за избор домаћих пројектора(pic1)

3, функција

Функционалност домаћег пројектора је такође важан фактор који треба размотрити при избору. Поред основних функција пројекције, неки врхунски пројектори такође имају интелигентне функције, као што су аутоматска трапезоидна корекција, аутоматско фокусирање, бежична пројекција, Блуелотх Цоннецтион, итд. Ове карактеристике могу побољшати корисничко искуство и израдити пројекцију прикладнији и ефикаснији.


4, забавно искуство

Једна од главних употреба домаћег пројектора је за гледање забаве, тако да је и искуство забаве такође један од фактора који треба размотрити при избору. Потрошачи могу обратити пажњу на резолуцију, светлину, контраст и друге параметре пројектора при изради избора, као и да ли то подржава формате високе резолуције као што су ХДР и 4К. Ови параметри и формати директно могу да утичу на јасноћу и перформансе боја пројектоване слике, на тај начин утичу на искуство гледања корисника.


5, аудиовизуелни ефекти

Аудио-визуелни ефекат је један од важних показатеља за мерење перформанси пројектора. Потрошачи могу обратити пажњу на звучни систем, конфигурацију звучника и друге параметре пројектора приликом доношења избора. Неки врхунски пројектори су такође опремљени професионалним системима звучних ефеката, који могу пружити запањујуће аудио-визуелне ефекте. Поред тога, пројекциона удаљеност и величина пројектора такође су фактори који се морају размотрити, а корисници морају да одаберу одговарајући пројектор на основу сопствених сценарија употребе.

Произвођачи пројектора Схаре: Савјети и знање за избор домаћих пројектора(pic2)

6, сервисни живот

Животни век пројектора је такође један од фактора који треба узети у обзир. Генерално гледано, животни век пројектора уско је повезан са животни век својих сијалица. Потрошачи могу обратити пажњу на информације као што су животни век сијалица пројектора и трошкове замене сијалице приликом доношења избора. Поред тога, неки врхунски пројектори такође користе ЛЕД или ласерску технологију светлости, што може значајно побољшати радни век и стабилност пројектора.


Надам се да ће кроз објашњење уредника мозе бити корисно да сви изаберу пројектор. Одабир пројектора који је погодан за вашу кућну употребу захтева разматрање више фактора. Потрошачи би требало да размотре своје стварне потребе, буџет и сценарије употребе приликом избора, како би изабрали економичан и стабилан кућни пројектор.


Коначно, уредник ХОТУС-а препоручује 4К Ултра Цлеар Ултра Схорт Фоцус Ласер ТВ пројектор који је развио и произведен од стране ХОТУС технологије: ХТ2500. 4К ласерска ТВ ХТ2500 користи технологију пројекције АЛДП 3.0 и дуал ласерски систем да би донео широку гаму. То значи да ће слика постати јасна, глатка, а боје ће бити живо и реалне. Ово је највећа разлика између нашег пројектора и других ласерских телевизора на тржишту. Већина ласерских телевизора на тржишту користи један извор ласерских светлости. ХТ2500 има: истински квалитет слике 4к, ХДР10 доноси више података о слици, 4К + ХДР10 + алдп3-екрана технологија, више детаља у тамном пољу, светлијим истицама и слојевитији осећај.

Произвођачи пројектора Схаре: Савјети и знање за избор домаћих пројектора(pic3)

Детаљнија анализа параметара ХТ2500: Ултра-висока боја у боји, Стандард за кино, НСТЦ> 133% = ДП3-ЦИ Стандард за кино, 100 0000: 1 Динамички контраст, 8,3 милиона пиксела. Црвени и плави ласерски дуални ласерски, црвени и плави виђени у пројекцији су 3000 различитих боја у хонос ласерској телевизији, користећи природни спектри за враћање више природних боја. Екран 80-200 инча може се слободно прилагодити, са 0.233: 1 великим дизајном сочива ултра кратке фокусне сочива. Може да пројектује 100 инчне слике у року од пола метра, пробијајући се низ правила вида и уклањање невоља ожичења. Не заузима се у затвореном простору, стварајући џиновско биоскопе за чланове породице. Аутоматско фокусирање, Аутоматски екран, подршка за аутоматско фокусирање, аутоматско сцреен, трапезоидна корекција 8-бодова. Током дана, без повлачења прозора, слика је и даље добра. Са ултра-високом светлошћу од 3000анси лумена и ласерским ТВ ексклузивним антиловним екраном, не боји се амбијенталне светлости, а слика је и даље јасна и лепа током дана. Долби Панорамски звук + ДТС двоструко декодирање, деликатна висока бацала, богата ниска бачена, јасна и тродимензионална, игнорисанија од уроњења у кућне позоришта, слушни шок! Интелигентна заштита очију, контакт са директним очима, интелигентни чип упарени сензор за контакт са директним очима, аутоматски опажају предмете у на удаљености од 0,5-1 метра, аутоматски смањује осветљеност и брине о визуелном здрављу чланова породице. Тишина течно хлађење, стварајући уједначено искуство, ефикасно нова технологија за хлађење течности, тихи рад, сигурна и поуздана, ефикасно избегавајући мешање буке на традиционално хлађење вентилатора. ХОТУС технологија је специјализована за производњу и производњу кућних, канцеларијских и преносивих пројектора дуги низ година. Продајни представници су добродошли да нас контактирају како бисмо разговарали о сарадњи!