Цертификати

chnas

вести

Кућни биоскоп 4К лас

Кућни биоскоп 4К лас

2024-06-03

0.233 ultra-short China 4K Laser Projector Factory...

УСТ Ласер 4К УХД про

УСТ Ласер 4К УХД про

2024-06-03

Shenzhen 4K projector supplier developed ultra-sho...

Преносиви ДЛП пројек

Преносиви ДЛП пројек

2024-06-03

Hotus Technology, a China DLP portable projector m...

Паметни џепни пројек

Паметни џепни пројек

2024-06-03

Hotus Technology, a China Smart Business Projector...

Бежични ротирајући Б

Бежични ротирајући Б

2024-06-03

Wireless bluetooth device mouse 2.4G+Bluetooth Two...

Бежичне Блуетоотх сл

Бежичне Блуетоотх сл

2024-06-03

The wireless Bluetooth headphone has an active noi...

Виндовс 10 Пројецтио

Виндовс 10 Пројецтио

2024-06-03

The smart projector B5, developed by China Windows...

Контактирајте нас

Hotus Technology (Shenzhen) Co., Ltd.
Tel:+86-18922879583
Skype:bc@hotus.cn
E-Mail:rlouise@hotus.cn
Add: 4th Floor, Second building, Bailian Smart Equipment Industrial Park, Fuyong Town ,Baoan District, Shenzhen ,Guangdong ,China
Ако имате било какво питање, контактирајте нас, пружићемо вам најбољу услугу!
Контактирај сада

Шта је бољи ДЛП или ласерски пројектор?

2024-06-03

Шта је бољи ДЛП или ласерски пројектор?

У свету пројекцијске технологије појавила су се два главна кандидата: дигитална обрада светла (ДЛП) и ласерска пројекција. Обе технологије имају своје јединствене предности и примене, али разумевање њихових разлика је кључно за доношење информисаног избора.

Шта је бољи ДЛП или ласерски пројектор?(pic1)

ДЛП Пројецтион

ДЛП пројектори користе дигитални микромиррор уређај (ДМД) чип, који се састоји од милиона сићушних огледала која се могу појединачно нагнути да рефлектују светлост према или од пројекционог сочива. Ово омогућава прецизну контролу светлости и на крају производи оштру и јасну слику. ДЛП пројектори су познати по својим светлим, живим бојама и високим односима контраста.

Једна од кључних предности ДЛП пројектора је њихова способност да обрађују слике које се брзо крећу уз минимално замућење. То је због високе стопе освежавања ДМД чипа, која обезбеђује да се сваки кадар приказује тачно и глатко. Поред тога, ДЛП пројектори обично имају дужи век трајања лампе и захтевају мање одржавања током свог животног века.

Шта је бољи ДЛП или ласерски пројектор?(pic2)

Ласерска пројекција

Ласерска пројекција, с друге стране, користи ласерске диоде као извор светлости. Ове диоде емитују високо концентрисан сноп светлости који се затим модулише да би се створила жељена слика. Ласерски пројектори су познати по својим невероватно светлим и живописним сликама, чак иу јако осветљеним окружењима.

Примарна предност ласерске пројекције је њена осветљеност. Ласерске диоде емитују много интензивнију светлост од традиционалних лампи, што резултира светлијом и живописнијом пројектованом сликом. Ово је посебно корисно у великим просторима или на отвореном где амбијентално светло може испрати пројектовану слику. Поред тога, ласерски пројектори обично имају дужи век трајања и захтевају ређе замене лампе.

Шта је бољи ДЛП или ласерски пројектор?(pic3)

Избор: ДЛП против ласера

Избор између ДЛП и ласерске пројекције на крају зависи од ваших специфичних потреба и примене. Ако вам је потребна светла и жива пројектована слика, чак и у добро осветљеним окружењима, ласерски пројектор може бити најбоља опција. Међутим, ако тражите пројектор који може да поднесе слике које се брзо крећу уз минимално замућење и који захтева мање одржавања, ДЛП пројектор би могао бити бољи избор.

Шта је бољи ДЛП или ласерски пројектор?(pic4)

Представљамо ХОТУС ХТ1500: преносиви ДЛП пројектор за свакодневну употребу

Када су у питању ДЛП пројектори, ХОТУС ХТ1500 се истиче као моћна и свестрана опција. Овај интерактивни пројектор на додир је опремљен Интел Цоре и5 процесором 10. генерације, 8 ГБ ДДР радне меморије и до 1 ТБ складишног простора. Ово осигурава да лако може да испуни захтеве интеракције у учионици, експерименталне симулације, видео предавања и других потреба за подучавањем у више сцена.

ХТ1500 се може похвалити 2000 АНСИ лумена осветљености и животним извором светлости од 30.000 сати, што га чини одличним избором за унутрашњу и спољашњу употребу. Пројектована слика има четири пута већи квалитет изненађења од Фулл ХД 1080П, обезбеђујући да сваки детаљ буде јасан и јасан. Поред тога, нови дизајн против заслепљивања помаже ученицима са обе стране учионице да се отарасе сметњи рефлексије светлости и уживају у правом визуелном искуству.

Са разним интерфејсима и опцијама повезивања, ХТ1500 је лако повезати са различитим уређајима и задовољити потребе различитих наставних сценарија. Подржава мобилне телефоне, ИПАД и рачунаре са истим екраном, што га чини невероватно разноврсним и лаким за употребу. Уграђени Виндовс 10 систем обезбеђује снажну компатибилност са различитим софтвером и апликацијама.