Цертификати

chnas

вести

Бежичне Блуетоотх сл

Бежичне Блуетоотх сл

2024-06-11

Wireless bluetooth noise-canceling headphones perf...

Фингер Тоуцх Виндовс

Фингер Тоуцх Виндовс

2024-06-11

China Touch Interactive Projector manufacturer Hot...

Пословни преносиви В

Пословни преносиви В

2024-06-11

Hotus Technology, a China business projector manuf...

Мини пословни пројек

Мини пословни пројек

2024-06-11

Hotus Technology, a China Mini Portable Projector ...

Блуетоотх слушалице

Блуетоотх слушалице

2024-06-11

The V10 active noise canceling Bluetooth headphone...

Бежични ротирајући Б

Бежични ротирајући Б

2024-06-11

Wireless bluetooth device mouse 2.4G+Bluetooth Two...

Бежичне Блуетоотх сл

Бежичне Блуетоотх сл

2024-06-11

The wireless Bluetooth headphone has an active noi...

Контактирајте нас

Hotus Technology (Shenzhen) Co., Ltd.
Tel:+86-18922879583
Skype:bc@hotus.cn
E-Mail:rlouise@hotus.cn
Add: 4th Floor, Second building, Bailian Smart Equipment Industrial Park, Fuyong Town ,Baoan District, Shenzhen ,Guangdong ,China
Ако имате било какво питање, контактирајте нас, пружићемо вам најбољу услугу!
Контактирај сада

ХОТУС излаже на 27. Иранском међународном ЕЛЕЦОМП Екпо

2024-06-11

ХОТУС излаже на 27. Иранском међународном ЕЛЕЦОМП Екпо

Проширите међународну перспективу и стекните увид у тржишне могућности! ХОТУС ће учествовати на 27. Иранском међународном ЕЛЕЦОМП Екпо-у који ће се одржати у Међународном вечном изложбеном центру у Техерану, Иран, 29. овог месеца. Ово је важна прилика за излагање наше компаније, као и одлична платформа за представљање најновијих технолошких достигнућа и размене и сарадње са глобалним колегама.

ХОТУС излаже на 27. Иранском међународном ЕЛЕЦОМП Екпо(pic1)

Иранска међународна изложба ЕЛЕЦОМП позната је као репер у области електронике, рачунара и е-трговине у Ирану, привлачећи окупљање врхунских глобалних предузећа, произвођача и технолошке елите сваке године. Као једна од највећих и најпрофесионалнијих изложби у овој области, ЕЛЕЦОМП пружа идеалну платформу за компаније у индустрији да прикажу своје производе, услуге и технологију.

ХОТУС излаже на 27. Иранском међународном ЕЛЕЦОМП Екпо(pic2)

Ова изложба ће се свечано одржати од 29. јуна до 2. јула 2024. у Техеранском Међународном вечном изложбеном центру. ХОТУС Тецхнологи ће представити наше најновије производе и технологије публици на штанду 817 у Хали 28. На овој изложби, ХОТУС Тецхнологи ће представити бројне производе, укључујући мини пројекторе, преносиве дисплеје, мини рачунаре, склопиве тастатуре, бежичне мишеве, преносиве мултифункционалне пумпе на надувавање , системи туристичких водича, Блуетоотх слушалице, паметне наочаре и услуге електронске производње (ПЦБА). Ове услуге производа не само да демонстрирају снагу ХОТУС-а у технолошком истраживању и иновацијама, већ и испуњавају тежњу за практичношћу, интелигенцијом и висококвалитетним животним искуством у савременом животу.

ХОТУС излаже на 27. Иранском међународном ЕЛЕЦОМП Екпо(pic3)

Као излагачка компанија, ХОТУС ће у потпуности искористити ЕЛЕЦОМП изложбену платформу како би се укључио у дубинску комуникацију и сарадњу са колегама и купцима из целог света, заједнички истраживао трендове развоја индустрије, делио иновативне концепте и тражио могућности за сарадњу на коју сви добијају.

ХОТУС излаже на 27. Иранском међународном ЕЛЕЦОМП Екпо(pic4)

Ова изложба није само важна мера за ХОТУС да активно прошири своје међународно тржиште, већ и моћна пракса за промоцију духа иновације и промовисање технолошког напретка. ХОТУС Тецхнологи се радује сусрету са вама на Иранском међународном ЕЛЕЦОМП Екпо-у како бисмо кренули на будуће путовање сарадње и заједно створили боље сутра!