Цертификати

chnas

вести

УСТ Ласер 4К УХД про

УСТ Ласер 4К УХД про

2024-06-14

Shenzhen 4K projector supplier developed ultra-sho...

Паметни џепни пројек

Паметни џепни пројек

2024-06-14

Hotus Technology, a China Smart Business Projector...

Блуетоотх слушалице

Блуетоотх слушалице

2024-06-14

The V10 active noise canceling Bluetooth headphone...

Бежичне Блуетоотх сл

Бежичне Блуетоотх сл

2024-06-14

The wireless Bluetooth headphone has an active noi...

Бежична Блуетоотх тр

Бежична Блуетоотх тр

2024-06-14

Maintenance instructions: Store at room temperatur...

Портабле Пројецтор

Портабле Пројецтор

2024-06-14

The smart projector B5, developed by China portabl...

Виндовс 10 Пројецтио

Виндовс 10 Пројецтио

2024-06-14

The smart projector B5, developed by China Windows...

Контактирајте нас

Hotus Technology (Shenzhen) Co., Ltd.
Tel:+86-18922879583
Skype:bc@hotus.cn
E-Mail:rlouise@hotus.cn
Add: 4th Floor, Second building, Bailian Smart Equipment Industrial Park, Fuyong Town ,Baoan District, Shenzhen ,Guangdong ,China
Ако имате било какво питање, контактирајте нас, пружићемо вам најбољу услугу!
Контактирај сада

Које су предности мини рачунара осим преносивости?

2024-06-14

Које су предности мини рачунара осим преносивости?

Последњих година, мини рачунар је поново постао врућа тема. Иако не може да замени професионалне рачунаре као што су врхунски независни графички рачунари и сервери, већ може да задовољи потребе већине корисника. У поређењу са лаптопима, има мање тело и лако се може носити у торби, чак и торба за девојчицу може се добро носити. Дакле, може ли мини рачунар заиста заменити лаптопове? У поређењу са десктоп/лаптоп рачунарима, које су његове предности осим преносивости?

Које су предности мини рачунара осим преносивости?(pic1)

1. Перформансе су довољне

Због свог слабог кућишта, перформансе мини рачунара нису јако јаке, али се може рећи да су довољне, посебно за запослене људе, у суштини није проблем да задовоље дневне канцеларијске потребе. Узмите ХОТУС мини ПЦ Ксиаоиоукиа као пример , АМД Ризен 5000Х серија ниске потрошње процесора 5900ХКС/5800Х/5600Х, ТДП45В, максимално 54В, са ДДР4 3200мхз, дуал СО-ДИММ*2ПЦС: максимално 64ГБ системске меморије и СМ.2 интерфејс, 126ГБ/1ГБ опционо, 126ГБ/1ГБ Величина ССД-а, плус хард диск САТАИнтерфацек2, 2,5 инча, 500ГБ/1Т, 7200рпм. По конфигурацији није инфериоран у односу на неке врхунске нотебоок рачунаре и рачунаре, а сасвим је довољан за учење и рад.

Које су предности мини рачунара осим преносивости?(pic2)

2. Висока скалабилност

Тренутно су многи танки и лагани преносиви рачунари напустили различите спољне интерфејсе за проширење како би тежили бољем изгледу и префињенијем дизајну изгледа. Преостали су само порт за пуњење и УСБ порт, што заправо није згодно за пословну канцеларију. Интерфејс за проширење мини рачунара је веома богат, укључујући мрежни порт, прикључак за напајање, ХДМИ порт, УСБ, Типе-А, Типе-Ц, порт за слушалице, ДП порт, итд., који се може упоредити са десктоп рачунарима. Конфигурациони интерфејс Хуитоу Мини ПЦ Ксиаоиоукиа је прилично богат, са комплетним интерфејсима: МИЦ, УСБ3.0, Типе-Ц, аудио прикључак, ДП, Типе-Ц, РЈ45 мрежни порт, ДЦ, ХДМИ, УСБ3.0*4. Стога, за комерцијалне сценарије, проширивост Мини ПЦ-а је заиста богатија.

Које су предности мини рачунара осим преносивости?(pic3)

3. Мали и изврстан

Највећа продајна тачка мини рачунара је то што су мали и изузетни. Осим што су лаки за ношење, неће заузимати простор код куће. Неки модели брендова су их учинили дебелим као књиге. Величина ХОТУС мини рачунара Ксиаоиоукиа је: 202 мм * 212 мм * 65 мм. Стога, ако је простор на радној површини релативно мали, или ако тежите уредности радне површине, мини рачунари су очигледно добар избор.


Као рачунарски производ у настајању, мини рачунар последњих година привлачи све више пажње и љубави потрошача. Мале је величине, моћних перформанси и приступачне цене, што га чини првим избором за многе људе за замену десктоп рачунара.