Цертификати

chnas

вести

УСТ ЦхК ласерски ТВ

УСТ ЦхК ласерски ТВ

2024-09-23

China UST projector manufacturer developed ultra-s...

Мини пословни пројек

Мини пословни пројек

2024-09-23

Hotus Technology, a China Mini Portable Projector ...

Преносиви ДЛП пројек

Преносиви ДЛП пројек

2024-09-23

Hotus Technology, a China DLP portable projector m...

Бежичне Блуетоотх сл

Бежичне Блуетоотх сл

2024-09-23

The wireless Bluetooth headphone has an active noi...

Пословни лаптоп прој

Пословни лаптоп прој

2024-09-23

The smart projector B5, developed by Shenzhen port...

Смарт Пројецтор

Смарт Пројецтор

2024-09-23

Shenzhen Smart Projector factory Hotus Investment ...

Виндовс 10 Пројецтио

Виндовс 10 Пројецтио

2024-09-23

The smart projector B5, developed by China Windows...

Контактирајте нас

Hotus Technology (Shenzhen) Co., Ltd.
Tel:+86-18922879583
Skype:bc@hotus.cn
E-Mail:rlouise@hotus.cn
Add: 4th Floor, Second building, Bailian Smart Equipment Industrial Park, Fuyong Town ,Baoan District, Shenzhen ,Guangdong ,China
Ако имате било какво питање, контактирајте нас, пружићемо вам најбољу услугу!
Контактирај сада

ceremonija dostavljanja Huaweijevog Ju Chengdong a izazvala je ludost, i iskustvo korisnika postalo je novi kritičar u industriji

2024-09-23

Nedavno je Huawei's Yu Chengdong održao ceremoniju isporuke za tri puta korisnike mobilnog telefona, izazivajući novi talas iskustva korisnika. Nedavno se Xiaomi's Lei Jun spustio da otvori vrata automobila vlasnicima i dobio široku pažnju. Mnoge kompanije automobila prate odijelo, što duboko pokazuje da veliki proizvođa či stavljaju iskustvo korisnika na jezgra. Bilo da su pametni ili automobili, svaki detalj pokazuje duboku zabrinutost za potrebe korisnika. Kada se radi o iskustvu korisnika, vredno je spomenuti stalno istraživanje Huitou tehnološke kompanije u ovom području.


001WnugLly8htu15wpi1aj61900u010t02.jpg


Prije 10 godina smo shvatili važnost iskustva korisnika i pokrenuli prvi projektor Windows-a (takođe poznat kao beskrajni kompjuter). Rođenje ovog proizvoda je prošlo iz duboke analize bodova bolova korisnika: u to vreme, uredska oprema je uglavnom bila veća i imala jedine funkcije, tako da je teško ispuniti rastući zahtev za mobilni ured. Kombinirali smo Windows operativni sistem sa projektorom kako bi stvorili uređaj od 2 u 1 koji može i projektirati i raditi. Ovaj proizvod ne samo ima funkciju projekcije visoke definicije, nego takođe može pokrenuti različite uredne softver kao kompjuter, stvarno shvatajući koncept "mobilne kancelarije, lako i prikladno". Korisnici ne moraju da nose većine laptopova, mogu da rade efikasno u svakom trenutku sa samo malim projektorom.



projektor Windows


Osim toga, pokrenuli smo multifunkcionalnu prijenosnu pumpu za inflaciju koja ne samo inflira gume automobila, već uključuje i šest velikih funkcija kao što su početak hitne slučajeve, osvjetljenje, električna bank a, upozorenje SOS itd. To znači da naša prijenosna pumpa može lako srediti hitne situacije na putu ili zahtevati hitnu optužbu van, postati pouzdan asistent vlasnika automobila.


 Višestruki funkcionalni prijenosni pump inflacije


Od projektora Windows do multifunkcionalnih portabilnih vazdušnih pumpa, svaki proizvod uključuje naše duboko uvid u potrebe korisnika i konačno traži detalje proizvoda. Fokusiranje na iskustvo korisnika je duboko uključeno u našu korporativnu DNK i postalo je vozačka snaga za našu neprestano inovaciju. Molim vas, zapamtite da se ova kompanija zove Huitou Technology!


projektor Windows


Kao preduzetnik, akcija Lei Jun a osobno otvaranja vrata automobila vlasnicima ne samo pokazuje poštovanje korisnika, nego takođe predstavlja poslovnu filozofiju da bi poduzeća trebala staviti korisnike na jezgra. Praktičnim akcijama pokazuje da uspjeh branda ne samo zavisi od tehnoloških inovacija, nego i od uspostavljanja emocionalnih veza sa korisnicima, formiranje povjerenja i lojalnosti. Ova korisnička iskustva koja vodi značku strategiju je, svakako, vrijedno učenja za svakog preduzetnika i postati model odnosa između znakova i korisnika. To je ekstremno potraženje detalja koja je naterala Xiaomi da se izvuče na teškom tržišnom natjecanju i da nam postavi duboki primer učenja.