Цертификати

chnas

вести

Бежичне Блуетоотх сл

Бежичне Блуетоотх сл

2024-10-07

Wireless bluetooth noise-canceling headphones perf...

УСТ Ласер 4К УХД про

УСТ Ласер 4К УХД про

2024-10-07

Shenzhen 4K projector supplier developed ultra-sho...

УСТ ЦхК ласерски ТВ

УСТ ЦхК ласерски ТВ

2024-10-07

China UST projector manufacturer developed ultra-s...

Паметни џепни пројек

Паметни џепни пројек

2024-10-07

Hotus Technology, a China Smart Business Projector...

Блуетоотх слушалице

Блуетоотх слушалице

2024-10-07

The V10 active noise canceling Bluetooth headphone...

Бежичне Блуетоотх сл

Бежичне Блуетоотх сл

2024-10-07

The wireless Bluetooth headphone has an active noi...

Смарт Пројецтор

Смарт Пројецтор

2024-10-07

Shenzhen Smart Projector factory Hotus Investment ...

Контактирајте нас

Hotus Technology (Shenzhen) Co., Ltd.
Tel:+86-18922879583
Skype:bc@hotus.cn
E-Mail:rlouise@hotus.cn
Add: 4th Floor, Second building, Bailian Smart Equipment Industrial Park, Fuyong Town ,Baoan District, Shenzhen ,Guangdong ,China
Ако имате било какво питање, контактирајте нас, пружићемо вам најбољу услугу!
Контактирај сада

Хуитоу Х2 пројектор - ваш добар помоћник за мобилну канцеларију

2024-10-07

У овом брзом друштву, ефикасност и практичност постали су уобичајена занимања савремених професионалаца. Пројектор Х2 компаније Хуитоу, са својим јединственим дизајном и одличним перформансама, омогућава „ефикасан рад у било које време и било где“.


Виндовс пројектор


1. Уграђени Виндовс систем, компјутерска пројекција два у једном

Хуитоу Х2 пројектор је први у свету који комбинује Виндовс систем са пројектором. То није само пројектор, то је паметан уређај који интегрише Виндовс оперативни систем и функције пројекције високе дефиниције. Нема потребе за повезивањем екстерног рачунара и можете уживати у оперативном искуству Виндовс чим га укључите Без обзира да ли обрађујете документе, уређујете обрасце, прегледате веб или водите видео конференције, све је лако за уживање. Овај невиђени дизајн два у једном више не ограничава канцеларијске сценарије, било код куће, у кафићу или у хотелској соби на пословном путу, лако може постати ефикасна и практична мобилна канцеларија.



преносиви пројектор


2. Компактан и преносив

Пројектор Х2 је дизајниран да буде лаган и практичан, заузима само половину величине А4 папира и тежи само 715 г. Може се лако ставити у ранац или кофер, што га чини лаким за ношење са собом.




3.ДЛП технологија за креирање квалитета слике на нивоу биоскопа

Користећи напредну ДЛП (Дигитал Лигхт Процессинг) технологију, Х2 пројектор може да прикаже јасне и деликатне слике са осветљеношћу од 350 лумена, чак и у јако осветљеним окружењима. Упарен са резолуцијом високе дефиниције од 1280*720, може донети запањујуће визуелно искуство било да приказујете ППТ, гледате видео записе високе дефиниције или уживате у играма на великом екрану.


пословни пројектор


4. Моћан чип, глатко искуство

Уграђени четворојезгарни процесор Интел, упарен са 4 ГБ радне меморије и 128 ГБ меморије за складиштење, даје Х2 пројектору моћну снагу обраде и простор за складиштење, било да обрађује више задатака или покреће велики софтвер, лако може да се носи са тим. осигуравајући да свака операција буде глатка и неометана.




5. Здраве очи

Пројектор Х2 користи немачки ОСРАМ извор светлости и комбинује га са дизајном анти-плавог светла како би ефикасно смањио оштећење ваших очију узроковано дуготрајним гледањем и заштитио здравље вашег вида. Без обзира да ли радите дуже време или се забављате код куће, можете имати удобно и безбедно искуство гледања.



6. Интелигентна корекција, једноставна за руковање

Пројектор Х2 подржава функције аутофокуса у трајању од једне секунде и аутоматске корекције трапезоидне тачке, елиминишући потребу за гломазним ручним подешавањем и уживајући у савршеној слици чим се укључи. Било да је у питању зид, плафон или завеса, може се брзо прилагодити како би свака презентација била професионална и самоуверена. Велики екран од 60-100 инча може пружити задивљујуће визуелно искуство било да се ради о кућном биоскопу или пословној презентацији.


ХД пројектор


7. Вишенаменски у једном, а не само пројектор

Век трајања пројектора Х2 може да достигне 30.000 сати, што је далеко више од сличних производа. Поред тога што се користи као пројектор и рачунар, Х2 се може користити и као повер банк за пуњење ваших мобилних уређаја. Овај мултифункционални дизајн чини га моћним помоћником у вашем животу и послу.


Хуитоу Х2 пројектор користи технологију за убризгавање неограничених могућности у савремени живот. То није само пројектор, већ и добар помоћник за ваш ефикасан рад, разоноду и забаву. Изаберите Х2 да бисте својој канцеларији пружили другачије искуство!