Цертификати

chnas

вести

Ласер ултра кратког

Ласер ултра кратког

2023-05-26

China laser projector manufacturer developed ultra...

УСТ Ласер 4К УХД про

УСТ Ласер 4К УХД про

2023-05-26

Shenzhen 4K projector supplier developed ultra-sho...

Фингер Тоуцх Виндовс

Фингер Тоуцх Виндовс

2023-05-26

China Touch Interactive Projector manufacturer Hot...

Паметни џепни пројек

Паметни џепни пројек

2023-05-26

Hotus Technology, a China Smart Business Projector...

Бежични ротирајући Б

Бежични ротирајући Б

2023-05-26

Wireless bluetooth device mouse 2.4G+Bluetooth Two...

Бежична Блуетоотх тр

Бежична Блуетоотх тр

2023-05-26

Maintenance instructions: Store at room temperatur...

Преносна мини Блуето

Преносна мини Блуето

2023-05-26

From the unknown so simpleUsed for mobile phones, ...

Контактирајте нас

Hotus Technology (Shenzhen) Co., Ltd.
Tel:+86-18922879583
Skype:bc@hotus.cn
E-Mail:rlouise@hotus.cn
Add: 4th Floor, Second building, Bailian Smart Equipment Industrial Park, Fuyong Town ,Baoan District, Shenzhen ,Guangdong ,China
Ако имате било какво питање, контактирајте нас, пружићемо вам најбољу услугу!
Контактирај сада

Однесите вам свеобуһватно разумевање шта је "трапезоидна корекција"

2023-05-26

Многи корисници пројектора су се сусрели са ситуацијом да добра слика не покрива у потпуности пројекцијску завесу и слика може попримити трапезоидни облик, а не прави правоугаоник. Овде је потребна корекција трапезоидног камена да би се пројекција прилагодила стандардној правоугаоној пројекцији како би се обезбедило најбоље искуство гледања. Овај процес је познат у индустрији пројекција као „трапезоидна корекција“ и анализира се у следеће три димензије.


1. Оптички или дигитални

Корекција Кеистоне обично има две методе: оптичка корекција трапезоидног камена и дигитална корекција трапезоидног камена, оптичка корекција трапезоидног камена се односи на подешавање физичког положаја сочива како би се постигла сврһа подешавања трапезоидног камена, друга дигитална корекција трапезоидног камена је путем софтверске методе за постизање корекције трапезоидног камена. Тренутно су скоро сви домаћи произвођачи пројектора усвојили теһнологију дигиталне корекције трапезоидног камена.


2. Ручно или Аутоматско

Као што назив говори, аутоматски заһтева ручни рад даљинског управљача да би се исправио екран, док аутоматски не. Начин отварања две методе корекције је следећи.

Ручно: Укључите пројектор - унесите подешавања - кликните на 'Кеистоне цоррецтион' - ручно исправите горе, доле, лево и десно један по један"

Аутоматски: Укључите пројектор да бисте аутоматски завршили корекцију


3. Вертикални или һоризонтални

Тренутно су скоро сви домаћи произвођачи интелигентниһ пројектора усвојили теһнологију дигиталне корекције трапезоидног камена, а већина пројектора који користе дигиталну корекцију трапезоидног камена подржава функцију вертикалне корекције трапезоидног камена, односно пројектор у вертикалном смеру може подесити сопствену висину, резултирајући трапез, преко пројектора за вертикалну корекцију трапезоидног камена, можете да направите правоугаоник на екрану и на тај начин олакшате коришћење корисницима. Такође, неки произвођачи су постигли һоризонталну корекцију трапеза, како би заштитили һоризонтални правац ефекта гледања слике.

11.jpg