Цертификати

chnas

вести

Мини пословни пројек

Мини пословни пројек

2023-07-31

Hotus Technology, a China Mini Portable Projector ...

Паметни џепни пројек

Паметни џепни пројек

2023-07-31

Hotus Technology, a China Smart Business Projector...

Блуетоотх слушалице

Блуетоотх слушалице

2023-07-31

The V10 active noise canceling Bluetooth headphone...

Бежични ротирајући Б

Бежични ротирајући Б

2023-07-31

Wireless bluetooth device mouse 2.4G+Bluetooth Two...

Преносна мини Блуето

Преносна мини Блуето

2023-07-31

From the unknown so simpleUsed for mobile phones, ...

Портабле Пројецтор

Портабле Пројецтор

2023-07-31

The smart projector B5, developed by China portabl...

Виндовс 10 Пројецтио

Виндовс 10 Пројецтио

2023-07-31

The smart projector B5, developed by China Windows...

Контактирајте нас

Hotus Technology (Shenzhen) Co., Ltd.
Tel:+86-18922879583
Skype:bc@hotus.cn
E-Mail:rlouise@hotus.cn
Add: 4th Floor, Second building, Bailian Smart Equipment Industrial Park, Fuyong Town ,Baoan District, Shenzhen ,Guangdong ,China
Ако имате било какво питање, контактирајте нас, пружићемо вам најбољу услугу!
Контактирај сада

Препоруке за јефтини мини пројектор

2023-07-31

Мини пројектори су постали све популарнији током година захваљујући њиховој приступачности. Ови минијатурни уређаји су релативно јефтини у поређењу са другим пројекторима, али њихову приступачност не треба мешати са лошим перформансама. У ствари, мини пројектори имају јединствена својства која их чине прилично привлачним, а корисници могу да откључају ове атрибуте током времена. Ако желите да инвестирате у мини пројектор, али не желите да потрошите превише новца, препоручујем Х2 мини пројектор компаније ХОТУС. Међу осталим пројекторима у оквиру свог ценовног ранга, Х2 ради изузетно добро, а у наставку је детаљан преглед његових карактеристика и спецификација.


Спецификације:

Х2 пројектор је тежак око 715 г и димензија 30 цм к 25 цм к 20 цм, отприлике величине књиге. Долази са уграђеном литијумском батеријом од 10.000 мАх која подржава обрнуто пуњење (функција пуњења за ваш телефон).


1.png


Перформансе:

Пројектор Х2 је опремљен индустријски познатим немачким Осрам ЛЕД извором светлости који може да произведе 2000 лумена осветљености и има однос контраста од 5000:1. Његови детаљи у боји су богати и живи, а пројектор има уграђену функцију аутоматског фокуса и корекције трапеза. Сходно томе, може се лако применити на више сценарија.


2.png


Марка:

ХОТУС је високотехнолошко предузеће које се бави дизајном, развојем, производњом, продајом и сервисирањем пројектора. Компанија је у индустрији већ неколико година и акумулирала је бројне технолошке патенте. Компанија је такође успоставила партнерство са Мицрософт, Интел и Текас Инструментс. Портфолио производа бренда укључује низ разноврсних производа као што су серије мобилних послова, интерактивне едукативне серије са екраном осетљивим на додир, серије видео конференција, између осталог.


Укратко, Х2 пројектор је одлична инвестиција за свакога ко тражи мини пројектор који је јефтин. Његова мала, компактна величина, заједно са снажним унутрашњим карактеристикама, чине га свестраним уређајем који се може применити у више подешавања. Штавише, репутација бренда за иновативне, квалитетне производе поставља њихов пројектор као поуздан и поуздан уређај погодан за различите примене.


3.jpg

Све у свему, мини пројектори нуде јединствену предност због своје преносивости, што их чини савршеним за људе који се често крећу и желе да понесу свој систем кућне забаве. Ако желите да инвестирате у мини пројектор, почните са Х2 од ХОТУС-а. Нећете се покајати!