Цертификати

chnas

вести

Бежичне Блуетоотх сл

Бежичне Блуетоотх сл

2023-08-21

Wireless bluetooth noise-canceling headphones perf...

УСТ Ласер 4К УХД про

УСТ Ласер 4К УХД про

2023-08-21

Shenzhen 4K projector supplier developed ultra-sho...

Фингер Тоуцх Виндовс

Фингер Тоуцх Виндовс

2023-08-21

China Touch Interactive Projector manufacturer Hot...

Пословни преносиви В

Пословни преносиви В

2023-08-21

Hotus Technology, a China business projector manuf...

Мини пословни пројек

Мини пословни пројек

2023-08-21

Hotus Technology, a China Mini Portable Projector ...

Блуетоотх слушалице

Блуетоотх слушалице

2023-08-21

The V10 active noise canceling Bluetooth headphone...

Контактирајте нас

Hotus Technology (Shenzhen) Co., Ltd.
Tel:+86-18922879583
Skype:bc@hotus.cn
E-Mail:rlouise@hotus.cn
Add: 4th Floor, Second building, Bailian Smart Equipment Industrial Park, Fuyong Town ,Baoan District, Shenzhen ,Guangdong ,China
Ако имате било какво питање, контактирајте нас, пружићемо вам најбољу услугу!
Контактирај сада

HOTUS пројектор отвара светлу еру мобилне канцеларије

2023-08-21

У ери Интернета, мобилна канцеларија је постала важан део свакодневног рада многих људи. Како технологија наставља да напредује, појавио се лагани, интелигентни мобилни канцеларијски пројектор. ХОТУС пројектор не само да има функције рачунара, већ има и карактеристике пројектора, а што је још важније, усваја Виндовс оперативни систем, који пружа моћније функције приказа и неограничене могућности.


1. Лаган и преносив:

HOTUS 2-у-1 пројектор комбинује функције рачунара и пројектора са лаганим и компактним изгледом. Лаган је и умерено тежак, величине је само књиге, што га чини лаким за ношење.

Величине је књиге и лако се носи. Било да путујете пословно, представљате на конференцији или се забављате код куће, можете га једноставно убацити у ранац или торбу и понети са собом у своју мобилну канцеларију.

Само треба да га ставите у ранац или торбу и понесете са собом у своју мобилну канцеларију.


H2英文主图-5.jpg

2. Моћне перформансе и ефикасан рад:

Са уграђеним Виндовс 10 оперативним системом и Интел четворојезгарним процесором, HOTUS пројектор има процесорску снагу рачунара. Са великим меморијским капацитетом, може да покреће разне канцеларијске софтвере и мултимедијалне апликације. У међувремену, долази са звуком и батеријом која се може пунити, тако да можете да радите на документима, да претражујете веб, да уређујете обрасце и представљате пројекције слајдова у било ком тренутку и да са лакоћом обављате различите радне задатке.


H2英文主图-6.jpg

HOTUS  Смарт Пројецтор комбинује рачунар и пројектор у једном, доносећи више погодности и иновације корисницима и чинећи мобилну канцеларију практичнијом и ефикаснијом. Паметни пројектор HOTUS доноси више погодности и иновације корисницима, чинећи мобилну канцеларију практичнијом и ефикаснијом. Било да сте бизнисмен, едукатор или кућни корисник, можете уживати у неограниченим могућностима да покажете свој таленат и креативност.