Цертификати

chnas

вести

Ласер ултра кратког

Ласер ултра кратког

2023-08-17

China laser projector manufacturer developed ultra...

Паметни џепни пројек

Паметни џепни пројек

2023-08-17

Hotus Technology, a China Smart Business Projector...

Бежична Блуетоотх тр

Бежична Блуетоотх тр

2023-08-17

Maintenance instructions: Store at room temperatur...

Преносна мини Блуето

Преносна мини Блуето

2023-08-17

From the unknown so simpleUsed for mobile phones, ...

Смарт Пројецтор

Смарт Пројецтор

2023-08-17

Shenzhen Smart Projector factory Hotus Investment ...

Портабле Пројецтор

Портабле Пројецтор

2023-08-17

The smart projector B5, developed by China portabl...

Контактирајте нас

Hotus Technology (Shenzhen) Co., Ltd.
Tel:+86-18922879583
Skype:bc@hotus.cn
E-Mail:rlouise@hotus.cn
Add: 4th Floor, Second building, Bailian Smart Equipment Industrial Park, Fuyong Town ,Baoan District, Shenzhen ,Guangdong ,China
Ако имате било какво питање, контактирајте нас, пружићемо вам најбољу услугу!
Контактирај сада

Интелигенција и ефикасност се дешавају

2023-08-17

Баш као књигу, држите је у једној руци и удаљите се


Величина и тежина традиционалних пројектора несумњиво ће нам постати терет за излазак. Не може да стане у пословну торбу, а заузима место у великом ранцу, тако да морате да га проверите када летите. Ово је главобоља за већину пословних људи. Немојте мислити да је пројектор уређај који је стално стациониран у канцеларијама, учионицама и биоскопима, већ се може носити и са собом!


Још увек се сећам да је када је Џобс 2008. године извадио оригинални МацБоок Аир из коверте од крафт папира, цео свет био шокиран! Ултра танак лаптоп је од тада редефинисан.

ХОТУС-ова Х2 паметна Виндовс све-у-једном рачунарска пројекцијска машина је мала и префињена, а такође има исту намену, која паметно решава проблем тешке преносивости.


1.png


То је пројектор, такође је рачунар


Иновативни изум Х2 чини да се пројектор промени из „зависности“ у „независност“, као што жене у новој ери прелазе из „зависности од других“ у „независност и самоусавршавање“. Било да је у питању наставна демонстрација или канцеларијски састанак, „подршка“ пројектора је сада неопходна. Суочени са ером интелигентног пословања која је дошла, како вас, као виша пословна особа, може спутавати неефикасна и гломазна веза?


Ако имате креативни тим који путује по целом свету, али вас мучи ограничено канцеларијско окружење и нема стабилног пројектора, у ствари, лаган и паметан Х2 пројектор може променити ваше канцеларијско окружење!


1.jpg


Са својим одличним демо екраном, једноставном демонстрацијом, елегантним изгледом тела, бесплатним бежичним екраном и практичном употребом, Х2 омогућава сваком запосленом да брзо почне и тежи да буде елита на радном месту!