Цертификати

chnas

вести

Ласер ултра кратког

Ласер ултра кратког

2024-04-08

China laser projector manufacturer developed ultra...

УСТ ЦхК ласерски ТВ

УСТ ЦхК ласерски ТВ

2024-04-08

China UST projector manufacturer developed ultra-s...

Паметни џепни пројек

Паметни џепни пројек

2024-04-08

Hotus Technology, a China Smart Business Projector...

Блуетоотх слушалице

Блуетоотх слушалице

2024-04-08

The V10 active noise canceling Bluetooth headphone...

Бежична Блуетоотх тр

Бежична Блуетоотх тр

2024-04-08

Maintenance instructions: Store at room temperatur...

Преносна мини Блуето

Преносна мини Блуето

2024-04-08

From the unknown so simpleUsed for mobile phones, ...

Пословни лаптоп прој

Пословни лаптоп прој

2024-04-08

The smart projector B5, developed by Shenzhen port...

Смарт Пројецтор

Смарт Пројецтор

2024-04-08

Shenzhen Smart Projector factory Hotus Investment ...

Контактирајте нас

Hotus Technology (Shenzhen) Co., Ltd.
Tel:+86-18922879583
Skype:bc@hotus.cn
E-Mail:rlouise@hotus.cn
Add: 4th Floor, Second building, Bailian Smart Equipment Industrial Park, Fuyong Town ,Baoan District, Shenzhen ,Guangdong ,China
Ако имате било какво питање, контактирајте нас, пружићемо вам најбољу услугу!
Контактирај сада

HOTUS технологија помаже иновацијама, доноси основне производе за учешће на изложби глобалне потрошачке електронике у Хонг Конгу 2024. године

2024-04-08

Изложба за пролеће Хонг Конга за глобалне ресурсе 2024. ускоро ће се отворити.  Добродошли у штанд 5Ц01 за посете и набавке на лицу места.  HOTUS технологија, као национално високотехнолошко предузеће које интегрише дизајн, истраживање и развој, производњу, продају и услуге, учествоваће на Глобалној изложби потрошачке електронике и електронских компоненти ресурса одржаној у Хонг Конгу од 11. до 14. априла 2024. године. ХОТУС технологија ће представити разноврстан спектар иновативних производа у изложбеној сали 5Ц01.  Можете доћи до наше кабине у 5Ц01 да из прве руке искусите наше производе и осетите њихов јединствени шарм.

1-240322163S2391 (1).jpg

Од свог оснивања, HOTUS технологија се увек придржавала концепта дизајна производа усредсређеног на корисника, посвећеног истраживању и развоју основних технологија са одређеним баријерама и пружању корисницима производа који стварају вредност кроз технологију.  Са снажним техничким тимом, здравим РД процесом и међународном филозофијом дизајна, HOTUS технологија је стекла десетине националних технолошких патената и успоставила добре кооперативне односе са више предузећа као што су Мицрософт, Интел и ТИ, постављајући чврсте темеље за континуирану компанију иновације и развој.

1-240322163959133.jpg

На изложби потрошачке електронике и електронских компоненти глобалних ресурса у Хонг Конгу, HOTUS технологија ће публици представити своју водећу линију производа, укључујући Блуетоотх аудио наочаре, Блуетоотх спортске слушалице, пумпу за надување у случају нужде, рачунарски пројектор и бежични аудио преводилац, интелигентни интерактивни пројектор, ДЛП пројектор, 4К ласерски ТВ пројектор високе резолуције, преносни екран, МиниПЦ рачунар, бежичну Блуетоотх тастатуру и друге сродне производе.  Ови производи не само да одражавају изванредну снагу ХОТУС технологије у основној технологији и иновацијама, већ доносе и нове изборе и искуства куповине индустријској публици.

1-240322164104405.jpg

Као веома утицајан догађај набавке потрошачке електронике Б2Б, Изложба глобалне потрошачке електронике и електронских компоненти за ресурсе привукла је висококвалитетне произвођаче ОЕМ / ОДМ из Азије да се окупе на Међународној изложби Хонг Конг Асиа.  Као један од важних излагача изложбе, ХОТУС технологија ће несумњиво донијети публици нове перспективе развоја индустрије и могућности сарадње кроз своје иновативне производе и технолошке предности.


HOTUS технологија радује се окупљању са колегама из индустрије на изложби потрошачке електронике и електронских компоненти глобалних ресурса у Хонг Конгу како би поделила најновија технолошка достигнућа и иновације производа и заједно створила бољу будућност за индустрију потрошачке електронике!