Цертификати

chnas

вести

Бежичне Блуетоотх сл

Бежичне Блуетоотх сл

2024-04-27

Wireless bluetooth noise-canceling headphones perf...

Кућни биоскоп 4К лас

Кућни биоскоп 4К лас

2024-04-27

0.233 ultra-short China 4K Laser Projector Factory...

Ласер ултра кратког

Ласер ултра кратког

2024-04-27

China laser projector manufacturer developed ultra...

Пословни преносиви В

Пословни преносиви В

2024-04-27

Hotus Technology, a China business projector manuf...

Мини пословни пројек

Мини пословни пројек

2024-04-27

Hotus Technology, a China Mini Portable Projector ...

Преносиви ДЛП пројек

Преносиви ДЛП пројек

2024-04-27

Hotus Technology, a China DLP portable projector m...

Бежичне Блуетоотх сл

Бежичне Блуетоотх сл

2024-04-27

The wireless Bluetooth headphone has an active noi...

Портабле Пројецтор

Портабле Пројецтор

2024-04-27

The smart projector B5, developed by China portabl...

Контактирајте нас

Hotus Technology (Shenzhen) Co., Ltd.
Tel:+86-18922879583
Skype:bc@hotus.cn
E-Mail:rlouise@hotus.cn
Add: 4th Floor, Second building, Bailian Smart Equipment Industrial Park, Fuyong Town ,Baoan District, Shenzhen ,Guangdong ,China
Ако имате било какво питање, контактирајте нас, пружићемо вам најбољу услугу!
Контактирај сада

Произвођачи пројектора деле предности преносних пројектора (микро пројектора) и мере предострожности

2024-04-27

Произвођачи пројектора деле предности преносних пројектора (микро пројектора) и мере предострожности

Данас је развој брзе електронске технологије, развој пројекторске индустрије такође претрпео огромне промене.  Величина облика и техничка примена пројектора направили су нове пробоје.  Данас је преносни пројектор (микро пројектор) постепено постао нови фаворит у пословању, образовању, забави и другим областима због својих малих и преносивих карактеристика.  Они нису само корисницима донијели флексибилније и разноврсније визуелно искуство, већ су и увелико обогатили наш свакодневни живот.  Данас ће уредник Хотус технологије делити нека знања о преносним пројекторима, укључујући: сценарије апликације, предности преносног пројектора и неке ствари на које треба обратити пажњу приликом куповине мини пројектора.

Произвођачи пројектора деле предности преносних пројектора (микро пројектора) и мере предострожности(pic1)

1. Сценариј примене преносног пројекционог инструмента

Пословна конференција: Лагани дизајн преносног пројекционог инструмента чини га неопходним артефактом за пословне људе на пословним путовањима и састанцима.  Било да се ради о приказу производа, извештају о плану или комуникацији са клијентима, лако се може пројектовати јасан садржај и побољшати ефикасност комуникације.

Образовање и обука: Микропројектори се такође широко користе у области образовања.  Наставници га могу користити за наставу у учионици, приказивање курсева, видео записа и других материјала, тако да настава може бити живописнија и занимљивија;  студенти га такође могу користити за групно учење и дискусију за промоцију размене и размене знања.

Породична забава: Преносиви пројектори су такође погодни за сцене породичне забаве.  Било да гледа филмове, игра игре, одржава породично окупљање, може донети шокантно искуство великог екрана, чинећи породичну забаву живописнијом.

Произвођачи пројектора деле предности преносних пројектора (микро пројектора) и мере предострожности(pic2)

2. Предности употребе преносних пројекционих инструмената

Лагани и лаки за ношење: Преносиви пројектор је мали, лаган и лак за ношење.  Било да се ради о пословним путовањима, путовањима или активностима на отвореном, пројекција се може пројектовати било када и било где.

Јасан квалитет слике: Преносиви пројектори на тржишту углавном користе технологију приказа високе резолуције, која може представити јасну и деликатну слику, доносећи одлично визуелно искуство.

Једноставан рад: Већина преносивих пројекција подржава бежичну везу, пројекцију једним кликом и друге функције.  Операција је једноставна и згодна.  Лако се можете покренути без сложених поставки.

Богата сучеља: Већина преносних пројектора подржава различите улазне интерфејсе, укључујући ХДМИ, УСБ, бежичну везу итд., Који се могу користити са различитим уређајима као што су лаптопи, паметни телефони, таблети итд. За постизање флексибилне и разнолике репродукције садржаја.

Произвођачи пројектора деле предности преносних пројектора (микро пројектора) и мере предострожности(pic3)

3. Предострожности за куповину микро пројектора

Резолуција и светлина: Резолуција одређује јасноћу пројекционог екрана, а светлина је повезана са перформансама ефекта пројекције у светлом окружењу.  Када купујете, требало би да одаберете одговарајућу резолуцију и светлину у складу са личним потребама.

Одржавање батерије: Издржљивост батерије један је од важних показатеља преносиве пројекције.  Приликом куповине обратите пажњу на век батерије како бисте осигурали да она може задовољити потребе дугорочне употребе.

Интерфејс и компатибилност: Интерфејси и компатибилност подржани од стране различитих преносних пројектора су различити.  Приликом куповине треба обратити пажњу на то да ли подржава најчешће коришћене интерфејсе и да ли је компатибилан са разним уређајима како би се боље задовољиле потребе употребе.

Бренд и после продаје: Изаберите познати бренд и микропројектор са добром услугом након продаје.  Квалитет је загарантованији, а услуга након продаје поузданија.  Пре куповине можете проверити корисничку процену и професионалну процену да бисте разумели стварне перформансе и економичан производ производа.

Произвођачи пројектора деле предности преносних пројектора (микро пројектора) и мере предострожности(pic4)

Ако тражите мултифункционални преносни портрет високе резолуције, можда ћете желети да разумете овај паметни и преносиви Виндовс пројектор који је покренула ХОТУС технологија: Хотусх2.

Хотус Х2: Пројекција рачунара је двострука, дизајнирана за малу конференцијску демонстрацију.  Опремљен је оригиналним Виндовс 10 системом, Интел четверокутним процесором, малим и практичним и новим начинима ефикасне канцеларије.

4Г мемори128Г чврсти диск чврстог стања (надограђена конфигурација), омјер пројекције 1.1: 1.

Резолуција: 1280к720, 170 ° широки угао гледања, омјер 100 екрана, заштита очију дугог рефлексије, ултра чист и сјајан, немачки Осрам ЛЕД извор светлости.

Фокусирање једним кликом, адаптивни екран, потпуно аутоматска корекција мердевина, двострука детекција у реалном времену без сензора, покретање у секунди.

Инспирација је из књига, лаганог луксузног пословног стила, стерео звука од 360 °, левих и десних двоструких звучника.

Четири начина рада су бесплатна за пребацивање: рачунари, демонстрације, телевизија, филмови.

Уграђени капацитет батерије од 10.000 мАх, који може напунити 38В мале потрошње енергије за