Цертификати

chnas

вести

Бежичне Блуетоотх сл

Бежичне Блуетоотх сл

2024-06-19

Wireless bluetooth noise-canceling headphones perf...

Ласер ултра кратког

Ласер ултра кратког

2024-06-19

China laser projector manufacturer developed ultra...

УСТ ЦхК ласерски ТВ

УСТ ЦхК ласерски ТВ

2024-06-19

China UST projector manufacturer developed ultra-s...

Мини пословни пројек

Мини пословни пројек

2024-06-19

Hotus Technology, a China Mini Portable Projector ...

Преносна мини Блуето

Преносна мини Блуето

2024-06-19

From the unknown so simpleUsed for mobile phones, ...

Контактирајте нас

Hotus Technology (Shenzhen) Co., Ltd.
Tel:+86-18922879583
Skype:bc@hotus.cn
E-Mail:rlouise@hotus.cn
Add: 4th Floor, Second building, Bailian Smart Equipment Industrial Park, Fuyong Town ,Baoan District, Shenzhen ,Guangdong ,China
Ако имате било какво питање, контактирајте нас, пружићемо вам најбољу услугу!
Контактирај сада

Исправни начини и технике за коришћење преносивог монитора

2024-06-19

Исправни начини и технике за коришћење преносивог монитора

Преносиви монитори су револуционирали начин на који радимо, путујемо и забављамо се. Њихов лагани дизајн и свестраност учинили су их основним додатком за свакога ко цени мобилност и ефикасност. Ево неколико исправних начина и техника за коришћење преносивог монитора како бисте били сигурни да ћете максимално искористити свој уређај.

Исправни начини и технике за коришћење преносивог монитора(pic1)

Повезивање вашег уређаја

Први корак у коришћењу преносивог монитора је повезивање са вашим уређајем. Већина модерних преносивих монитора, као што је ПМ156-1 из ХОТУС-а, има напредни Типе-Ц конектор који интегрише пренос видео сигнала и напајање у један кабл. Ово чини процес подешавања невероватно лаким. Једноставно повежите Типе-Ц кабл са лаптопом, рачунаром или чак телефоном (ако подржава видео излаз) и спремни сте за рад.

Проширите свој радни простор

Једна од главних предности преносивог монитора је могућност да проширите свој радни простор. Било да сте ратник на путу или радник у кућној канцеларији, додатни екран може значајно да побољша вашу продуктивност. Користите свој преносиви монитор за приказ докумената, унакрсних табела или веб локација, а да ваш примарни екран остане слободан за друге задатке.

Уживање у мултимедијалном садржају

ПМ156-1 из ХОТУС-а, са својим ИПС екраном од 15,6 инча и резолуцијом 1920*1080п, савршен је за гледање филмова, играње игрица или чак стриминг догађаја уживо. ИПС панел обезбеђује живе боје и широке углове гледања, док 100% сРГБ гама боја пружа импресивно искуство гледања.

Исправни начини и технике за коришћење преносивог монитора(pic2)

Преносиво искуство играња

Ако сте играч, волећете да користите свој преносиви монитор као секундарни екран за конзолу за игре или лаптоп. Додатни екрани омогућавају вам да видите више света игре и да пратите важне информације, као што су ваш инвентар или мапа.

Цонвениент Травелинг

Преносивост монитора као што је ПМ156-1 је без премца. Његово танко и чврсто тело, дебљине само 5 мм и тежине само 649 г, омогућава лако уклапање у било коју торбу. Било да радите на дугом лету, учите у кафићу или играте игрице на путу, ваш преносиви монитор ће бити ваш сапутник на путовању.

Коришћење ХДР-а за побољшано гледање

Многи преносиви монитори, укључујући ПМ156-1, подржавају ХДР (Хигх Динамиц Ранге). Када је ХДР укључен, слике изгледају живописније и шареније, са одличним детаљима и у светлим и у тамним областима. Ово обезбеђује удобнију визуелну равнотежу и обезбеђује да не пропустите ниједну суптилност на слици.

Исправни начини и технике за коришћење преносивог монитора(pic3)

Преносиви монитор је вредан додатак сваком мобилном радном или забавном подешавању. Пратећи ове исправне начине и технике, можете осигурати да извучете максимум из свог уређаја и уживате у продуктивнијем, ефикаснијем и импресивнијем искуству. А са ПМ156-1 из ХОТУС-а, имаћете врхунски преносиви монитор који испуњава све ваше потребе