Цертификати

chnas

вести

Кућни биоскоп 4К лас

Кућни биоскоп 4К лас

2024-06-22

0.233 ultra-short China 4K Laser Projector Factory...

Ласер ултра кратког

Ласер ултра кратког

2024-06-22

China laser projector manufacturer developed ultra...

Бежични ротирајући Б

Бежични ротирајући Б

2024-06-22

Wireless bluetooth device mouse 2.4G+Bluetooth Two...

Бежичне Блуетоотх сл

Бежичне Блуетоотх сл

2024-06-22

The wireless Bluetooth headphone has an active noi...

Бежична Блуетоотх тр

Бежична Блуетоотх тр

2024-06-22

Maintenance instructions: Store at room temperatur...

Смарт Пројецтор

Смарт Пројецтор

2024-06-22

Shenzhen Smart Projector factory Hotus Investment ...

Виндовс 10 Пројецтио

Виндовс 10 Пројецтио

2024-06-22

The smart projector B5, developed by China Windows...

Контактирајте нас

Hotus Technology (Shenzhen) Co., Ltd.
Tel:+86-18922879583
Skype:bc@hotus.cn
E-Mail:rlouise@hotus.cn
Add: 4th Floor, Second building, Bailian Smart Equipment Industrial Park, Fuyong Town ,Baoan District, Shenzhen ,Guangdong ,China
Ако имате било какво питање, контактирајте нас, пружићемо вам најбољу услугу!
Контактирај сада

Препоручени рачунарски пројектор 2 у 1 Виндовс систем преносиви пројектор

2024-06-22

Препоручени рачунарски пројектор 2 у 1 Виндовс систем преносиви пројектор

Електронски производи се развијају у правцу преносивости и свестраности, потражња за преносивим и мултифункционалним уређајима стално расте. Један такав уређај који је привукао пажњу многих је компјутерски пројектор 2 у 1 систем, који комбинује практичност преносивог пројектора са функционалношћу рачунара. Међу различитим доступним опцијама, преносиви пројектор ХОТУС Х2 истиче се као јединствен и веома препоручен избор.

Препоручени рачунарски пројектор 2 у 1 Виндовс систем преносиви пројектор1)

Преносиви пројектор ХОТУС Х2 је револуционарни уређај који заиста оличава концепт функционалности два у једном. Не само да служи као преносиви пројектор, већ служи и као рачунар, који ради на широко коришћеном Виндовс систему. То га чини јединим производом на тржишту који нуди тако јединствену комбинацију.

Инспирисан дизајном књига, ХОТУС Х2 преносиви пословни пројектор је приближно исте величине као обична бележница или књига. Ова компактна величина омогућава да се лако носи у џепу, што га чини заиста преносивим уређајем који можете понети било где и било када. Упркос својој малој величини, ХОТУС Х2 тежи мање од две боце кока-коле од 350 мл заједно, обезбеђујући да неће додати много у ваш пртљаг или торбе.

Преносивост ХОТУС Х2 додатно је побољшана његовом моћном литијумском батеријом од 10.000 мАх. Ова батерија може да издржи дуге сате коришћења, било да сте у канцеларији, на отвореном или чак у кафићу. Поред тога, може се користити и као мобилно напајање за пуњење ваших других мобилних уређаја, што доприноси његовој свестраности.

Препоручени рачунарски пројектор 2 у 1 Виндовс систем преносиви пројектор2)

Сада, хајде да продремо дубље у специфичне параметре преносног пројектора ХОТУС Х2. Са димензијама од 21.414.22.5цм (отприлике половина величине А4 папира) и тежином од 735 грама, овај пројектор је заиста лаган и погодан за ношење у торбици или ранцу. Упркос својој компактној величини, ХОТУС Х2 има одличне перформансе.

Пројектор се може похвалити стандардном матичном резолуцијом од 1280*720П, са подршком за 4К и 1080П видео репродукцију. Ово осигурава да ћете добити оштре и јасне визуелне слике, било да гледате филм, представљате пројекцију слајдова или једноставно делите фотографије са пријатељима. У ствари, ХОТУС Х2 се може сматрати рачунаром без екрана, јер у потпуности подржава све функције које бисте пронашли на традиционалном рачунару.

Величина пројекционог платна ХОТУС Х2 креће се од 20 инча до 200 инча, што вам даје доста флексибилности да прилагодите величину на основу ваших потреба и расположивог простора. Однос пројекције је 1,1:1, са типом кратког фокуса. Најбоља величина екрана за гледање је између 70-80 инча, а оптимална удаљеност пројекције је између 1,7 метара и 2,3 метра.

Препоручени рачунарски пројектор 2 у 1 Виндовс систем преносиви пројектор3)

Преносиви пројектор ХОТУС Х2 је заиста јединствен и свестран уређај који комбинује функционалност рачунара и пројектора у једно практично паковање. Његова компактна величина, лаган дизајн и моћна батерија чине га савршеним избором за оне којима је потребно преносиво решење за потребе пројектовања и рачунара. Било да сте пословни професионалац, студент или једноставно неко ко ужива у гледању филмова и дељењу садржаја са пријатељима, ХОТУС Х2 ће сигурно испунити ваша очекивања и премашити их.