Цертификати

chnas

вести

Бежичне Блуетоотх сл

Бежичне Блуетоотх сл

2024-07-01

Wireless bluetooth noise-canceling headphones perf...

Кућни биоскоп 4К лас

Кућни биоскоп 4К лас

2024-07-01

0.233 ultra-short China 4K Laser Projector Factory...

Фингер Тоуцх Виндовс

Фингер Тоуцх Виндовс

2024-07-01

China Touch Interactive Projector manufacturer Hot...

Паметни џепни пројек

Паметни џепни пројек

2024-07-01

Hotus Technology, a China Smart Business Projector...

Бежични ротирајући Б

Бежични ротирајући Б

2024-07-01

Wireless bluetooth device mouse 2.4G+Bluetooth Two...

Бежична Блуетоотх тр

Бежична Блуетоотх тр

2024-07-01

Maintenance instructions: Store at room temperatur...

Портабле Пројецтор

Портабле Пројецтор

2024-07-01

The smart projector B5, developed by China portabl...

Виндовс 10 Пројецтио

Виндовс 10 Пројецтио

2024-07-01

The smart projector B5, developed by China Windows...

Контактирајте нас

Hotus Technology (Shenzhen) Co., Ltd.
Tel:+86-18922879583
Skype:bc@hotus.cn
E-Mail:rlouise@hotus.cn
Add: 4th Floor, Second building, Bailian Smart Equipment Industrial Park, Fuyong Town ,Baoan District, Shenzhen ,Guangdong ,China
Ако имате било какво питање, контактирајте нас, пружићемо вам најбољу услугу!
Контактирај сада

Које су предности пројектора ултра кратког домета? Разматрање при избору УСТ пројектора

2024-07-01

Које су предности пројектора ултра кратког домета? Разматрање при избору УСТ пројектора

Пројектори ултра кратког домета (УСТ) имају неколико изразитих предности у односу на традиционалне пројекторе, што их чини све популарнијим избором за кућну и комерцијалну употребу. Овде, ХОТУС едитор дели са вама предности и разматрања избора пројектора ултра кратког домета. Почнимо да учимо о томе са Ксиаохуи.

Које су предности пројектора ултра кратког домета? Разматрање при избору УСТ пројектора(pic1)

Предности пројектора ултра кратког домета:

Ефикасност простора: Пројектори ултра кратког домета могу да произведу велике слике на веома малој удаљености, обично само неколико инча од површине пројекције. То значи да вам није потребна дубока соба или велика удаљеност за пројекцију да бисте уживали у искуству на великом екрану.

Смањене сенке: Пошто је пројектор тако близу платна, минимизира се шансе да људи ходају између пројектора и платна, чиме се смањују сенке на пројекцији.

Једноставна инсталација: Са пројекторима ултра кратког домета, нема потребе за монтажом на плафон или компликованом инсталацијом. Обично се могу поставити директно на ТВ ормарић или ниску полицу, што поједностављује подешавање.

Свестраност: Ови пројектори су компактни и лаки за постављање, погодни за различита окружења, од куће до канцеларије до учионице.

Које су предности пројектора ултра кратког домета? Разматрање при избору УСТ пројектора(pic2)

Разматрања за одабир пројектора ултра кратког домета:

Разматрања о осветљености: Када бирате пројектор ултра кратког домета, узмите у обзир излаз лумена. Светлије собе захтевају пројекторе са већим луменима (око 2500 и више) да би се обезбедила јасна слика. У тамнијим срединама, 1000-1200 лумена може бити довољно.

Контрола буке: Неки пројектори могу бити бучни, посебно када је вентилатор за хлађење укључен. Потражите моделе са тихим системима хлађења (као што је течно хлађење) да бисте смањили ометање током употребе.

Управљање температуром: Прегревање је чест проблем код пројектора. Изаберите модел са ефикасном технологијом хлађења да бисте спречили прегревање и осигурали дугорочну поузданост.

Резолуција: Баш као и телевизори, пројектори такође имају различите резолуције. За најбоље искуство гледања, изаберите пројектор ултра кратког домета са најмање 1080п Фулл ХД или 4К УХД резолуцијом.

Које су предности пројектора ултра кратког домета? Разматрање при избору УСТ пројектора(pic3)

Препорука за пројектор ултра кратког домета: ХОТУС ХТ2500 4К пројектор за кућни биоскоп

ХОТУС ХТ2500 пројектор ултра кратког домета истиче се својим напредним карактеристикама и перформансама. Са резолуцијом од 4К (3840к2160), пружа задивљујући квалитет слике. Његових 3000АНСИ лумена обезбеђује светле и јасне слике чак и у добро осветљеним окружењима. Употреба АЛДП 3.0 пројекцијске технологије и двоструких ласерских система пружају широк спектар боја, што резултира живим и реалистичним бојама. Поред тога, ХТ2500 има тихи систем за хлађење течности како би се спречиле сметње буке и прегревање. Његова паметна функција заштите очију додаје додатни ниво безбедности, посебно за породице са децом и старије особе.

Које су предности пројектора ултра кратког домета? Разматрање при избору УСТ пројектора(pic4)

Пројектори ултра кратког домета нуде бројне предности, од уштеде простора до смањења сенки. Када бирате пројектор ултра кратког домета, потребно је узети у обзир факторе као што су осветљеност, шум, управљање температуром и резолуција. Пројектор ХТ2500 ултра кратког домета из СмартПројецтор-а испуњава све ове захтеве, што га чини првим избором за оне који траже импресивно искуство гледања.