Цертификати

chnas

вести

УСТ Ласер 4К УХД про

УСТ Ласер 4К УХД про

2024-06-27

Shenzhen 4K projector supplier developed ultra-sho...

УСТ ЦхК ласерски ТВ

УСТ ЦхК ласерски ТВ

2024-06-27

China UST projector manufacturer developed ultra-s...

Фингер Тоуцх Виндовс

Фингер Тоуцх Виндовс

2024-06-27

China Touch Interactive Projector manufacturer Hot...

Пословни преносиви В

Пословни преносиви В

2024-06-27

Hotus Technology, a China business projector manuf...

Мини пословни пројек

Мини пословни пројек

2024-06-27

Hotus Technology, a China Mini Portable Projector ...

Бежични ротирајући Б

Бежични ротирајући Б

2024-06-27

Wireless bluetooth device mouse 2.4G+Bluetooth Two...

Бежична Блуетоотх тр

Бежична Блуетоотх тр

2024-06-27

Maintenance instructions: Store at room temperatur...

Портабле Пројецтор

Портабле Пројецтор

2024-06-27

The smart projector B5, developed by China portabl...

Контактирајте нас

Hotus Technology (Shenzhen) Co., Ltd.
Tel:+86-18922879583
Skype:bc@hotus.cn
E-Mail:rlouise@hotus.cn
Add: 4th Floor, Second building, Bailian Smart Equipment Industrial Park, Fuyong Town ,Baoan District, Shenzhen ,Guangdong ,China
Ако имате било какво питање, контактирајте нас, пружићемо вам најбољу услугу!
Контактирај сада

Шта је интерактивни пројектор? Која је разлика од других пројектора?

2024-06-27

Шта је интерактивни пројектор? Која је разлика од других пројектора?

Интерактивни пројектори представљају значајан напредак у технологији пројекције, нудећи динамично и занимљиво искуство за кориснике. За разлику од традиционалних пројектора који само приказују садржај, интерактивни пројектори омогућавају корисницима директну интеракцију са пројектованом сликом у реалном времену. Ова интеракција може укључивати цртање, писање и управљање апликацијама директно на екрану, што их чини идеалним за образовна и колаборативно окружење.

Шта је интерактивни пројектор? Која је разлика од других пројектора?(pic1)

Кључне карактеристике интерактивних пројектора

Интерактивност на додир: Интерактивни пројектори користе технологију додира како би омогућили корисницима интеракцију са пројектованим садржајем. Ово се може олакшати помоћу оловки, прстију или других алата, што олакшава писање, цртање и манипулацију сликама.

Могућности за више корисника: Многи интерактивни пројектори подржавају мулти-тоуцх функционалност, омогућавајући више корисника да комуницирају истовремено. Ова функција је посебно корисна у учионицама и собама за састанке где је сарадња кључна.

Побољшано ангажовање: Омогућавањем директне интеракције са садржајем, ови пројектори чине презентације, лекције и састанке привлачнијим и активнијим. Корисници могу да додају коментаре на слајдове, заједнички решавају проблеме и истражују садржај на практичан начин.

Шта је интерактивни пројектор? Која је разлика од других пројектора?(pic2)

Разлике од традиционалних пројектора

Интерактивност: Најзначајнија разлика је интерактивна способност. Традиционални пројектори приказују само садржај, док интерактивни пројектори омогућавају корисницима да се директно укључе са пројектованом сликом.

Интеграција софтвера: Интерактивни пројектори често долазе са специјализованим софтвером који побољшава њихову функционалност. Овај софтвер може укључивати образовне алате, платформе за сарадњу и разне апликације прилагођене за интерактивну употребу.

Прецизност и одзив: Интерактивни пројектори су дизајнирани да веома брзо реагују на додирне уносе, обезбеђујући прецизну контролу и минимално кашњење. То их чини погодним за задатке који захтевају тачност, као што је детаљно цртање или писање.

Свестраност: Ови пројектори могу да трансформишу било коју равну површину у интерактивни радни простор, додајући свестраност њиховој употреби. Оне нису ограничене само на пројекцију; они такође служе као интерактивне табле, комбинујући на тај начин више функционалности у једном уређају.

Шта је интерактивни пројектор? Која је разлика од других пројектора?(pic3)

Препоручени производ: ХОТУС ХТ1500 Смарт Тоуцх интерактивни пројектор

За оне који траже најсавременији интерактивни пројектор, ХОТУС ХТ1500 Смарт Тоуцх интерактивни пројектор се истиче као изузетан избор. Ево зашто:

Супериорна интеракција додиром: ХТ1500 има технологију интеракције са до десет тачака додира са додиром високе прецизности од 1 мм и кашњењем писања од 6 МС. Ово осигурава врхунско искуство писања додиром, подржавајући истовремено вишеструко писање за заједничке активности.

Погодно за здравље: елиминише здравствене ризике повезане са прашином од креде и нуди интерактивније и ангажованије окружење у учионици у поређењу са традиционалним методама пројекције.

Робустан оперативни систем: Опремљен Виндовс 10 чистим системом, ХТ1500 подржава мноштво наставног софтвера и ресурса, ослобађајући наставнике припремног притиска и обогаћујући искуство учења ученика. Такође може да покреће канцеларијске апликације, претраживаче и друштвени софтвер, што га чини разноврсним алатом.

Напредни извор светлости: Користећи немачки Осрам ЛЕД извор светлости, ХТ1500 има 2000 АНСИ лумена и 30.000 сати трајања извора светлости. Његов нови дизајн против заслепљивања смањује сметње рефлексије светлости, пружајући истинско визуелно искуство без напрезања очију.

Шта је интерактивни пројектор? Која је разлика од других пројектора?(pic4)

Заштита вида: Пројектор користи дифузну рефлексију да би заштитио вид, избегавајући директно излагање светлости и пружајући природно искуство гледања без стробоскопа.

Ефикасно подешавање учионице: Са корекцијом трапеза у четири тачке, подршком за бочну пројекцију и аутоматским фокусом од 2 секунде, ХТ1500 обезбеђује јасну и квадратну слику без обзира на њен положај.

Имерзивни екран: Пројектор нуди величину екрана која се може подесити између 50 до 150 инча, компатибилан са 4К ХД резолуцијом и широким распоном боја, стварајући импресивно искуство у учионици.

Широки угао гледања: Са односом пропустљивости 08:1, широким углом гледања од 178 степени и високим динамичким контрастом од 5000:1, ХТ1500 обезбеђује живописне и оштре слике из било ког угла.

Интегрисана камера и микрофон: Уграђена ХД широкоугаона камера и низ дигиталних микрофона подржавају снимање са велике удаљености, олакшавајући беспрекорну интеракцију у учионици.

Шта је интерактивни пројектор? Која је разлика од других пројектора?(pic5)

ХОТУС ХТ1500 Смарт Тоуцх интерактивни пројектор је одличан алат за савремено образовање и колаборативно окружење, комбинујући напредну интеракцију додиром са врхунским квалитетом слике и разноврсношћу. Његове иновативне карактеристике чине га изузетним избором за повећање ангажовања и продуктивности у било ком окружењу.