Цертификати

chnas

вести

Бежичне Блуетоотх сл

Бежичне Блуетоотх сл

2024-07-10

Wireless bluetooth noise-canceling headphones perf...

Пословни преносиви В

Пословни преносиви В

2024-07-10

Hotus Technology, a China business projector manuf...

Мини пословни пројек

Мини пословни пројек

2024-07-10

Hotus Technology, a China Mini Portable Projector ...

Блуетоотх слушалице

Блуетоотх слушалице

2024-07-10

The V10 active noise canceling Bluetooth headphone...

Смарт Пројецтор

Смарт Пројецтор

2024-07-10

Shenzhen Smart Projector factory Hotus Investment ...

Портабле Пројецтор

Портабле Пројецтор

2024-07-10

The smart projector B5, developed by China portabl...

Контактирајте нас

Hotus Technology (Shenzhen) Co., Ltd.
Tel:+86-18922879583
Skype:bc@hotus.cn
E-Mail:rlouise@hotus.cn
Add: 4th Floor, Second building, Bailian Smart Equipment Industrial Park, Fuyong Town ,Baoan District, Shenzhen ,Guangdong ,China
Ако имате било какво питање, контактирајте нас, пружићемо вам најбољу услугу!
Контактирај сада

Мини тастатуре доносе удобност нашем раду и животу

2024-07-10

Мини тастатуре доносе удобност нашем раду и животу

Ефикасност и удобност су одувек биле основне вредности којима тежимо. Тренд развоја дигиталних електронских производа је такође исти. На тржишту су се појавили различити преносиви паметни уређаји. Међу њима, мини тастатуре, са својим јединственим предностима, тихо мењају наш рад и начин живота. Данас, хајде да истражимо многе карактеристике и предности Блуетоотх бежичних тастатура са ХОТУС едитором, као и њихове изванредне перформансе у различитим сценаријима примене, и осетимо како мини тастатуре додају бескрајну погодност нашем свакодневном животу.

Мини тастатуре доносе удобност нашем раду и животу(pic1)

Карактеристике и предности Блуетоотх бежичних тастатура

1. Екстремна преносивост:

Блуетоотх бежичне тастатуре ослобађају се ограничења традиционалних жичаних веза, мале величине и мале тежине, посебно троструког дизајна као што је ХОТУС ГК608, који максимизира преносивост. Било да се ради о пословном путовању, канцеларији кафића или хитној обради посла током путовања на велике удаљености, може се лако носити и покренути ефикасан начин рада било када и било где.

2. Компатибилност са више платформи:

Модерна канцеларија често укључује више уређаја и система, а посебно је важна Блуетоотх тастатура која се може користити на различитим платформама. ГК608 подржава три главна оперативна система Андроид, иОС и Виндовс. Било да се ради о паметном телефону, таблету или лаптопу, може се лако повезати и пребацивати без проблема, значајно побољшавајући радну ефикасност.

3. Стабилна и ефикасна веза:

Усвајањем Броадцом Блуетоотх 3.0 чипа, ГК608 обезбеђује брз и стабилан пренос података и може да одржава искуство везе без одлагања и прекида везе чак и на ефективној удаљености од 10 метара. Ово је несумњиво велика благодат за кориснике који морају често да се крећу или раде у великом простору.

4. Дуготрајно трајање батерије:

Уграђена висококвалитетна литијумска батерија, пуњење за 3 сата може уживати у око 20 сати непрекидног радног времена, а време приправности је до 180 дана. То значи да чак и ако сте дуго одсутни од куће, не морате да бринете о нестанку струје, што ће учинити посао безбрижнијим.

5. Паметни магнетни прекидач:

Дизајн магнетног паметног индукционог прекидача ГК608 не само да побољшава технолошки смисао производа, већ доноси и велику погодност у стварној употреби. Једноставно отворите и затворите тастатуру да бисте аутоматски укључили и искључили напајање, што не само да штеди енергију већ и избегава досадно често коришћење дугмета за напајање.

Мини тастатуре доносе удобност нашем раду и животу(pic2)

Приказ сценарија апликације

Пословна путовања: У авионима, брзим возовима или хотелским собама, ГК608 постаје ваш најбољи партнер за мобилну канцеларију, лако рукујући е-поштом, уређивање докумената и праћење напретка посла.

Кафе канцеларија: У атмосфери пуној ароме кафе, отворите ГК608, уживајте у мирном и ефикасном времену и комплетирајте креативне предлоге или извештаје о пројекту.

Кућна забава: Повежите се на паметни ТВ или конзолу за игре, ГК608 вам омогућава да уживате у несметаном искуству куцања на софи, било да прегледате веб, ћаскате на друштвеним мрежама или играте игрице.

Мини тастатуре доносе удобност нашем раду и животу(pic3)

ГК608 трострука мини тастатура коју је лансирала ХОТУС Тецхнологи постала је дуго очекивани звездани производ на тржишту са својом елегантном и издржљивом кућиштем од алуминијумске легуре за ваздухопловство, функцијом пребацивања више уређаја на двоканалну везу, изузетно дугом радном даљином и стабилним преносом , дуготрајан век батерије и интелигентни магнетни прекидач. То није само ефикасан канцеларијски алат, већ и моћан помоћник за побољшање квалитета живота и уживање у удобном животу. Ако тражите практичну и преносиву Блуетоотх тастатуру, ГК608 је дефинитивно вредан вашег времена.